Dator > Dell Latitude D600 information

 • Dell Latitude D600 information


 • Dell Latitude D600 var en bärbar dator tillverkats för hem och personligt bruk av Dell under 2002. Latitude D600 är inte längre finns att köpa från Dell, eftersom de flesta av tekniken installerad i maskinen är föråldrad. Begagnade D600 bärbara datorer kan hittas via dator återförsäljare. Även gammal, Dell Latitude D600 som kan fungera som en personlig dator och kan köra många vanliga nyttoprogram

  Operativsystem Windows XP är förinstallerat på Dell Latitude D600. Windows XP är kapabel att köra en mängd olika applikationer och är en idealisk operativsystem för hemmet eller företaget. Uppdatering av förinstallerad version av Windows XP till senaste Windows XP Service Pack kommer att öka prestanda Latitude D600 och förhindrar skadliga program från att komma åt känsliga filer på maskinen.

  Processor

  Dell Latitude D600 använder en Intel Pentium M-processor som kan arbeta i hastigheter från 1,3 GHz till 1,8 GHz, beroende på den installerade processormodulen. Pentium M-chip är optimerad för mobila datorer och hjälper till att spara ström utan att ta en prestanda förlust medan den bärbara datorn körs på batteri.

  Memory

  Dell Latitude D600 levereras som standard med 128 MB 266MHz DDR SDRAM och är konstruerad att det lätt kan uppdateras. Minnet Bay på undersidan av datorn är lättillgängligt och innehåller två DDR-SDRAM-kontakter. Varje kontakt kan stödja en 266MHz minnesmodul på upp till 1 GB kapacitet, vilket gör att du kan uppgradera datorn med max 2GB RAM.

  hårddisk

  Kapaciteten på hårddisken installeras i Latitude D600 varierar beroende på modell, men den installerade hårddisken kan uppgraderas genom att ersätta den med en högre kapacitet, 3,5-tums bärbar hårddisk. En Latitude D600 innehåller en modulfacket och levereras som standard med en installerad CD-ROM-enhet. Den vanliga CD-ROM-enhet modulära kan tas bort och ersättas med en CD-RW-enhet, en DVD-ROM-eller DVD-RW-enhet, eller en modulär batteri för längre batterilivslängd.

  Batteri

  Latitude D600 laptop drivs av ett 4. 460-mAh litium-jon batteri när den inte är ansluten till växelström. Med batteri, räcker den bärbara datorn ungefär tre till fyra timmar. Latitude D600 batteri livslängd varierar beroende på användning, strömkrävande uppgifter, till exempel titta på filmer och spela tv-spel kommer att förkortas batteriets livslängd, medan energisnåla uppgifter, exempelvis ordbehandling och ljus användning av Internet kommer att förlänga batteriets livslängd.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:fördelarna med kortplatser

Relaterade artiklar


 • hur man byter batteriet på en Dell Inspiron
 • hur du lägger upp musik från din dator till en mp3 Flash Player
 • Hur konvertera musrörelser till knapptryckning
 • hur man bygger ett SLI gaming dator
 • hur man lär sig om ett tangentbord
 • information om mobil teknik
 • hur du formaterar en SATA-disk
 • felsökning av en Toshiba DVD-ROM-sd-r6012
 • hur man byter en LCD-skärm på en Acer Aspire 5100
 • Skillnaden mellan en hubb och en switch på en stjärna topologi nätverk