Dator > QuickCam funktioner

 • QuickCam funktioner


 • Du behöver:
  uppgraderar minnesmoduler

  Människor kan ansluta ansikte mot ansikte via Internet med hjälp av en mängd tillämpningar inklusive Skype, iChat och andra chattprogram. . Logitech, som erbjuder digital utrustning i nästan alla länder i världen, har en linje av webbkameror kallas "QuickCam" som kan användas med dessa ansökningar

  Modeller

  Från och med 2010 erbjuds Logitech QuickCam tre modeller;. Orbit AF har en motoriserad huvud som du kan placera på en 9 tum stativ, Vision Pro, som utvecklats specifikt för användning med Mac-datorer, och Deluxe för bärbara datorer, som har en ögonblicksbild knapp som tar 1. 3 megapixel bilder.

  Optik

  QuickCam Deluxe för bärbara datorer har en glaslins som skickar video över Internet med mer tydlighet än en plastlins. Det erbjuder skarpa, högupplösta, kompakt bilderna. QuickCam Vision Pro och Orbit AF-funktionen objektiv från Carl Zeiss-optik, känd tillverkare av professionell kamera objektiv, och en autofokus funktion som intuitivt fokuserar ljuset på kamerans sensor att ge optik skarpa detaljer. Webbkameran spår och inriktningen bilderna inom 3 sekunder efter att de flyttar så att personen se videon inte ser en out-of-fokus bild.

  Belysning

  Om rummet där du använder din webcam inte har bra belysning, överväga en QuickCam. Alla modeller använder maskinvara och programvara som heter RightLight. Programmen tillåter kameran att identifiera ansiktet på användaren och bestämma vad ljus och färg för att använda. Om belysning är för svag, lyser RightLight bilden, för ljust, mörknar det i bakgrunden för att framhäva ansiktet. Denna teknik minskar också bakgrunden vanligt ljud skapas av en webb-kamera som kämpar för att anpassa sig och sända en tydlig bild.

  Ljud

  QuickCam webbkameror har inbyggda mikrofoner med RightSound-teknik. Tekniken minimerar surrande ljudet från datorn under samtalet som garanterar användarna ha klara, oavbruten konversation. Efter installation QuickCam, tillåter en Ljudinställningsguiden användaren att enkelt justera volymen för högtalaren och mikrofonen.

  Video

  Vissa Logitech QuickCams fånga video med roliga effekter. Face Tracking, kan generera datoriserade tillbehör för ditt ansikte som en hatt, en mask eller olika ansiktsdrag, eller ersätta det med en avatar som du väljer som härmar dina rörelser. Konsumenter kan använda Logitechs QuickCams s bildredigeringsprogram för att fånga, redigera och bilder utskrift.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur till göra min trådlösa USB-kort långdistans

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en Dell 8500 processor
 • Hur fungerar en dator skrivare arbete bläckpatron?
 • hur man installerar ett moderkort i en Dell Inspiron 2500
 • ominstallation av en CD-ROM-enhet
 • hur man kalibrerar en bärbar dator
 • hur man installerar en Dell AIO 922 skrivare på en ny dator
 • hur att överföra filmer från en dator till en iPod
 • laptop dockning fakta
 • hur du formaterar en SATA-disk
 • hur du flyttar en stationär PC