Dator > hur man bygger ett SLI gaming dator

 • hur man bygger ett SLI gaming dator


 • SLI står för Scalable Link Interface, en multi-grafiska processen enhet system som skapats av grafikkortet Nvidia designer. SLI använder två grafikkort överbryggas tillsammans för att tillhandahålla parallella processorkraft för grafiska applikationer. Bygga en dator med SLI för spel innebär att spelets grafik är odlad ut till två kort samtidigt, vilket möjliggör högre textur upplösningar och bildhastighet från ditt system. Den ökade grafiska kraften ger dig mer bildinformation med mjukare rörelser, förbättra spelaren erfarenhet. De flesta SLI spel datorer använder samma komponenter som normala enda kort system, med små förändringar i den använda moderkortet och ett extra grafikkort. De som har byggt system tidigare kommer att märka någon större skillnad i processen

  Du behöver:. .
  SLI-kompatibel PC moderkort
  CPU multi-core.
  RAM 4 GB.
  Datorlådan.
  SATA skivenheter.
  2 SLI kapabla grafikkort.
  Anslutningskablar.
  PC nätaggregat.
  Antistatiskt.
  Antistatisk pad.
  Skruvmejsel.
  Monitor.
  Tangentbord.
  Mus.
  Högtalare.
  Windows 7 OS.


  1.
  Sätt ett antistatiskt armband på din handled och fäst änden med klippet på en metallisk yta till jord kroppen och skydda komponenter från skadliga statisk elektricitet.
  2.
  Placera antistatisk dyna i mitten av ditt arbete rymden och sätta moderkortet uppåt på kudden. Ta bort det skyddande locket CPU från moderkortet genom unclipping CPU spaken och dra den uppåt. Placera processorn i CPU-sockeln, anpassa pilen på CPU med pilen på sockeln. Sänk CPU nivå på plats, säkra processorn till moderkortet. Lossa skyddspapperet på undersidan av CPU-fläkt skydda kylvätska plåstret och placera fläkten på CPU. Clip fläkten på plats på moderkortet på CPU sidorna, och anslut sedan fläkten i uttaget på moderkortet där det anges i moderkortet bruksanvisningen.
  3.
  Installera RAM på moderkortet, glider marker i RAM-minnesplatser. Placera marker så att skårorna i botten av RAM linje med skårorna i spåren och trycker försiktigt chips på plats. De två spakarna till sidan av RAM-minnesplatser låser på plats på att skårorna på sidan av Ram när den är i sista positionen.
  4.
  Placera datorlådan på arbetsytan och öppna datorlådan sida genom att lossa skruvarna på baksidan av målet och skjuta vid sidan av målet framåt och släckas. Ta bort den lilla folien I /O täcka bit på baksidan av målet. Placera moderkortet-I /O pjäs i dess ställe. Att ersätta stycke kommer med moderkortet och innehåller en mängd olika hål som matchar input /output kringutrustning som passar i moderkortet, t. ex. bildskärmens kabel, högtalare och USB-kablar.
  5.
  Installera moderkort med I /O-portar på baksidan av moderkortet som i motsvarande hål i ersättning I /O-pjäs. Skruva fast moderkortet i målet att säkra den på plats med hjälp av hålen som anges i rättspraxis tillverkaren.
  6.
  Montera minst ett 450-watts nätaggregat i ärendet efter fall instruktioner, och skruva fast nätaggregatet på plats. För mer komponenter som används i ditt system, få en större strömförsörjning.
  7.
  Installera dubbla grafikkort i PCI-platser finns på baksidan av moderkortet. Ta bort kortplatsen täcker på baksidan av målet, skruva dem uppifrån. Slip grafikkorten i spåren tills låsmekanismen på botten klickar på plats. Säkra kort på baksidan av målet med skärmen hamnar sträcker sig genom det gäller öppningar med skruvar på baksidan toppar av korten. Placera SLI-brygga bit över topparna av kort, hjälp av de kontakter som anges av korttillverkare. För att SLI ska fungera måste korten vara av samma modell typ, men olika tillverkare kan göra dem.
  8.
  Anslut kablarna från ärendet till ditt moderkort, inklusive ström och reset kablar switch, liksom makten och hårddisk lysdioder.
  9 .
  Montera diskar i målet i skårorna som i fronten. Skjut kör längs med rälsen enhetsfacket och sedan skruva dem på plats från båda sidor av enheten kapslingar. Anslut enheter till moderkortet använder SATA-kablar.
  10.
  Anslut nätadaptern till datorn komponenter. Anslut strömsladdar från leverans till de komponenter som behövs, inklusive alla fall fans.
  11.
  tillbaka locket till datorn fall. Anslut strömkabeln till elnätet, och alla yttre kablar. Starta datorn och placera skivan operativsystemet i den optiska enheten. Följ bruksanvisningen systemet för att slutföra datorn bygga.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:olika typer av marker databehandling

Relaterade artiklar


 • hur man använder en dator om du är förlamad
 • vad är AMD Turion 64 mobil teknik?
 • Felsökning kabelanslutningar
 • installationsanvisningarna för en lcd inverter
 • hur man byter grafikkort i bärbara datorer gateway m305crv
 • hur man använder mobila enheter
 • hur man installerar minne i en Compaq Armada E500
 • hur man förstår Intel Core 2 Duo mobil processor nummer
 • hur man kopplar datorer med en USB-kabel
 • hur man installerar en Lexmark Z600 skrivare på en Windows XP utan en CD