Dator > hur man blir ett geni med datorn

 • hur man blir ett geni med datorn


 • I dagens värld, persondatorer är nästan lika vanligt som att normerna i hemmet bekvämligheter som spisar, sängar och kylskåp. De fenomen har spridit sig över hela världen för alla de utvecklade länderna. På arbetsmarknaden, som är datorkunnig räcker inte längre. För att vara konkurrenskraftig på arbetsmarknaden, utveckla en kompetens inom datorer kommer att ställa dig framför andra sökande

  Hur man blir ett geni med en dator


  1.
  Börja med grunderna. Presentera dig själv igen till saker om datorer som du tar för givna som gemensam kunskap och använda den som en grund att bygga upp. En unik lärande teknik jag använder är att närma sig ett ämne som om jag vore ett barn lära sig det för första gången. Gå till biblioteket och kolla in några böcker på lärande datorer från tonåring läsa sektion. De är oftast kortare böcker som bara betonar grunderna, men de är bra triggers för att hjälpa dig att minska vad som verkligen gnistor ditt intresse om datorer. Jot några anteckningar om datorn ämnen som du vill få mer fördjupad kunskap om.
  2.
  Läs böcker vuxen på lärande datorer. Ta anteckningar du har antecknat efter skumma tonåringens böcker och hitta vuxna läsnivå böcker om mer specialiserade ämnen. Skumma igenom dem innan du köper dem eller kolla upp dem för att säkerställa att de är skrivna på ett sätt som inte kommer att helt förvirra dig. Ofta är dessa böcker skrivna av datorentusiaster anta att läsarna har en viss nivå av kompetens som kan vara långt för att dig.
  3.
  Befriend ett nätverk av nördar. Sök på nätet efter forum där dator nördar chatta med varandra. Detta klicken kan vara lite snorkigt, men om du visar att du är seriöst intresserad av att bli datageni de kommer att vara bra mentorer. Som du läser och forskar, använd en anteckningsbok för att skriva frågor om ämnen som du inte förstår eller som inte omfattas av detaljer i böckerna. Teknik förändringar i världen av datorer och teknik som en del av info från böcker du kommer att läsa kan vara föråldrad. Använd nördar att hålla dig uppdaterad.
  4.
  Sätta upp mål för vad du vill åstadkomma. Varje vecka eller varje månad försöka nå ett nytt mål. Michael J. Gelb, nytänkande konsult säger: "Det är en sak att drömma stort, men man måste organisera drömmen i en process av manifestation. " Oavsett om du vill utforma webbplatser, utvecklar programvara eller bygga en dator från grunden, arbetet i etapper tills du är kunnig i varje aspekt av datoranvändning, programmering och underhåll.
  5.
  Ta klasser på lokal högskola eller hyra en dator handledare. Klassrummet lärande kan knyta i allt som du läst i böcker och försökte på egen hand på ett sätt som melds alla dina lärandet. Anställa en handledare tar klassrummet lärandet till en mer intim nivå. Handledaren kan förklara på ett sätt som du lär dig bäst mot ett klassrum lärare som förklarar begrepp till 5, 10 eller 30 personer som alla bearbeta information på olika sätt.
  6.
  Practice vad du lärt dig. Neurolog David J. Levitin säger: "Det framväxande bilden från sådana studier är att tio tusen timmar av praktiken krävs för att uppnå den nivå av mästerskap förknippade med att vara i världsklass expert-på något" Erbjudandet att göra fria projekt datorn underhåll för vänner och familj. Design programvara för lokala företag. Fortsätt att utmana dig själv.
  7.
  Bli certifierade. På arbetsmarknaden, desto mer certifieringar du har i datorprogrammering och verksamhet, desto mer av en tillgång du kan vara till företaget. Certifieringar såsom CompTIA A +, är en bransch accepterat sätt att visa att dina kunskaper har testats och visat sig i datorstöd. Certifieringar du fortsätta bör vara i linje med din ultimata karriärmål.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man fixar en bärbar dator Gateway Solo

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en diskett i linux
 • Hur man känner igen när dokumentskanning är nödvändigt
 • hur man gör EyeToy kameran av PS2 arbetet på en dator
 • hur man installerar Bluetooth på en Acer Extensa 5420
 • hur man gör en HP Business Inkjet 1200 ut-skrivaren en konfigurationssida
 • hur man kan återställa volymen på min dator
 • hur man öppnar en Dell laptop för att rengöra fläkten
 • hur man hittar mitt nätverk nyckel för vinna mobil på en Mac
 • hur man byter grafikkort i bärbara datorer gateway m305crv
 • hur man uppgraderar ett kort VGA-video