Dator > hur man fixar en bärbar dator Gateway Solo

 • hur man fixar en bärbar dator Gateway Solo


 • Fastställande av en Gateway Solo bärbar dator kan vara en svår process på grund av de otaliga problem som kan drabba din maskin. Men många av de mest sannolika problem på en Gateway Solo bärbar dator repareras av någon, oavsett datorvana och med endast en Phillips skruvmejsel. Med din skruvmejsel i handen och lite tålamod kan din Gateway Solo laptop fastställas med kort varsel och tillbaka till ett fungerande, funktionell kapacitet

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Gateway Solo laptop och kontrollera dess batteri, som försämras över tid (i allmänhet efter 1000 avgifter i genomsnitt) och kan behöva bytas ut. Vända på den bärbara datorn och leta reda på batteriets kontur, som kommer att vara en horisontell fack i allmänhet längst upp i mitten av enheten, beroende på din exakta modell. Nedanför batteriet batteriet Stängningsanordningen, som vid "skilsmässan" kommer att dyka upp batteriet.
  2.
  Byt ut tangentbordet om det upphör att fungera. Vänd över den bärbara datorn och leta reda på tangentbordet-relaterade skruvar på baksidan, som kan tas bort med en Phillips skruvmejsel. Dessa skruvar ska markeras genom en liten, tangentbord-ikon.
  3.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka över när skruvarna och ta bort tangentbordet sköld, som ligger precis ovanför tangentbord och strax under displayen. Använd en platt skruvmejsel som en enkel platt föremål för att kila fast under ändarna på skölden till pop bort det försiktigt.
  4.
  Dra tangentbordet delvis ut att avslöja kabeln som går från botten av tangentbordet för att tangentbordet kontakten på basen av Gateway Solo laptop. Pop denna kontakt från sin plan, horisontell position uppåt i upprätt läge, dra sedan kabeln från den och ta bort tangentbordet helt och hållet.
  5.
  Överväg att ersätta Gateway Solo laptop skärm om det är en display fråga som inte kan repareras genom att justera inställningarna bildskärmens ljusstyrka eller starta om datorn. Börja med att ta ut skruvarna som omger den bärbara datorn bezel och sedan poppar upp ramen och ta bort den. Med den borttagna ram kan två fästen på vardera sidan av skärmen syns, med skruvar i varje. Använd Phillips skruvmejsel för att avlägsna dessa fästet skruvar.
  6.
  Observera omriktaren kabel, som ligger precis under skärmen. Omriktaren kabelanslutning håller omriktaren kabeln på plats. Skjut den i upprätt läge för att koppla omriktaren kabeln. Skärmen kommer att frigöras och kan nu helt bort och ersättas enligt önskemål. Vid återanvändning, kom ihåg att på nytt fästa omriktaren kabeln och alla tillhörande skruvar i processen.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man uppgraderar en hårddisk i en Mac mini

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag åtgärda en bärbar dator som inte startar?
 • top stationär PC tillverkare
 • hur du uppgraderar moderkortet på en emachine
 • hur du lägger till RAM-minne till en HP
 • hur man kontrollerar en diskettstation med en parallell skrivarport
 • intel skillnader i mobila processorer
 • hur man säkerställer att det dokumentskanning företaget du använder är det bästa för dina dokument
 • hur man gör en Bluetooth-antenn
 • information om mobil teknik
 • hur man identifierar RAM-chips