Dator > hur man gör en Logitech webbkamera att fungera med Yahoo Messenger

 • hur man gör en Logitech webbkamera att fungera med Yahoo Messenger


 • En Logitech webbkamera kan ha svårt att arbeta med Yahoo Messenger för olika skäl. De vanligaste orsakerna är webbkameran oförenlighet med Yahoo Messenger --- som inte uppfyller bildstorlek och /eller krav färg, använder en gammal version av Microsoft DirectX grafiska program eller med hjälp av dåliga och /eller inaktuella drivrutiner webbkamera. Oavsett om du har problem med en svart webbkamera skärm, fönster frysning, ljud droppar på samtal från Yahoo! Messenger eller ett "Webcam hittades inte" visas, felsökning av de vanligaste orsakerna oftast kan göra en Logitech webbkamera att fungera med Yahoo Messenger .

  Du behöver:
  Webcam manual (valfritt)


  1
  Kontrollera att din webbkamera uppfyller Yahoo Messenger webbkamera krav bildstorlek och stöder antingen 160. . med 120 pixlar för små bilder eller 320 x 240 pixlar för stora bilder. I Yahoo Messenger, klicka på "My Webcam" på "Messenger"-menyn. I webbkameran fönstret, klicka på "Webcam"> "Statistik . . . " att öppna Webcam Uploader Statistik-sidan. Bildstorleken är under bandbredd information. Dessutom kontrollera din manual webbkamera användaren eller tillverkaren för att bekräfta att enheten stöder RBG (RGB24 rekommenderas), 1420 eller IYUV bild färgspektrum. Om din webbkamera inte är kompatibel, köpa en ny webbkamera.
  2.
  Kontrollera att du har Microsoft DirectX version 9. 0 eller högre på din dator. Öppna datorns "Start" och klicka på "Kör . . . " för att öppna "Kör" dialogrutan. Skriv "dxdiag" i "Open:"-fältet och klicka sedan på "OK". När diagnostikverktyget för DirectX öppnas klickar du på "System"-fliken och kontrollera sedan din DirectX-version på den sista raden i "System information". Klicka på "Avsluta" för att stänga fönstret när du är klar. Om du inte har version 9. 0 eller högre, gå till Microsoft DirectX webbplats (se Resurser) och följ instruktionerna för att hämta den senaste versionen till din dator.
  3.
  Uppdatera din Logitech webbkamera drivrutiner om din webbkamera fortfarande fungerar inte med Yahoo Messenger. Gå till Logitech Hämtningssida. Välj din webbkamera med hjälp av någon av de fyra tillgängliga alternativen. Klicka på den svarta "Identifiera dina enheter" för att tillåta Logitech att automatiskt upptäcka enheten markerar du enheten från "Sök modell nummer" eller "Sök efter modell namnet" drop-down menyer eller klicka på "Webbkamera" bild under "Bläddra efter bild" och välj din specifika webbkamera modell. Om inte annat regisserade, klicka på "Downloads" på din webbkamera modellens sida väljer du operativsystem och följ sedan instruktionerna Logitech och instruktioner för att uppdatera drivrutinerna.

  Tips och varningar


 • Om du behöver hjälp med att uppdatera drivrutiner eller fortsätter att ha problem med att använda din webbkamera med Yahoo Messenger, kontakta Logitech support genom att ringa 646-454-3209 eller skicka ett e-post via Logitechs Maila oss webbformulär (se Resurser).

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du uppgraderar CPU för en Dell Inspiron 8200

Relaterade artiklar


 • hur du lägger upp musik från din dator till en mp3 Flash Player
 • hjälpmedel och lässvårigheter
 • hur man använder en mus med handen och ledvärk
 • Hur man väljer en LCD-panel för en dator
 • hur man rengör en HP LCD-bildskärm
 • hur man kan återställa en dator till fabriksinställningarna
 • hur man installerar en värme fläkt diskbänk cpu
 • Hur konvertera handskrift till text på en Tablet PC
 • hur du kontrollerar om batteriet behöver bytas på en Dell
 • hur man installerar en inre USB 2.0 PCI-2 port