Dator > hur man använder Canon PIXMA iP4300

 • hur man använder Canon PIXMA iP4300


 • Canon PIXMA iP4300 är en bläckstråleskrivare främst avsedd för användning i utskrift av digitala foton. Dess funktioner inkluderar kantfritt fotografi kapacitet, en maximal färg utskriftsupplösning på 9600 x 2400 dpi, en USB 2. 0 hög hastighet gränssnitt och kompatibilitet med både Windows och OS X operativsystem. PIXMA iP4300 är utformad för enkel användning, en gång korrekt installerad, processen för ett dokument skrivs ut till enheten är enkel, oberoende av operativsystem du använder

  Installation


  1.
  Undersöka baksidan av PIXMA iP4300 och leta eluttaget. Anslut ena änden av skrivarens nätkabel till eluttaget och anslut sedan den andra änden till ett eluttag. Undersök framsidan av skrivaren och tryck på strömbrytaren, placerad på höger kanten.
  2.
  Öppna den övre luckan och den inre luckan. Leta reda på skrivarens serienummer och spela in den för senare bruk. Vänta skrivarvagnen att flytta in på Visa, sedan höja skrivhuvudet låsspaken. Ta ut huvudet ur förpackningen och sätt in den i skrivarvagnen. Tryck nedåt på skrivhuvudet låsspaken för att säkra komponenten på plats.
  3.
  Undersök etikett skrivarvagnen att avgöra var att installera bläckbehållare. Ta bort bläckbehållare ur förpackningen och sätt in dem i den utsedda platser. Tryck ner den övre kanten av varje bläckbehållare för att låsa dem på plats. Sänk den inre luckan och locket.
  4.
  Tryck på strömbrytaren för att stänga av skrivaren. Dra ut pappersstöden på papperet inmatningsfacket och sedan ladda facket med papper. Skjut in pappersledarna inåt tills de är i jämnhöjd med kanterna på papperet.
  5.
  Undersök skrivarens baksida och leta reda på USB-porten. Anslut ena änden av USB-kabeln i USB-porten, koppla sedan den andra änden till en ledig USB-port på datorn.
  6.
  Logga in datorn och sätt in installations-CD som kom medföljer skrivaren. Starta installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.

  Windows Printing


  1.
  Öppna det dokument du vill skriva ut. Öppna menyn "Arkiv" och välj alternativet "Skriv ut".
  2.
  Leta reda på fältet "Välj skrivare" och välj alternativet "Canon iP4300. "

  3.
  Klicka på knappen märkt "Inställningar" och justera anges önskade inställningar. Klicka på "OK" för att bekräfta dina val.
  4.
  Klicka på knappen "Skriv ut" eller "OK" för att börja skriva ditt dokument.

  Macintosh utskrift


  1.
  Öppna det dokument du vill skriva ut. Öppna menyn "Arkiv" och välj alternativet "Utskriftsformat. "
  2.
  Markera alternativet "iP4300" i rullgardinsmenyn märkt "Format för". Justera övriga noterade inställningarna och klicka "OK" för att bekräfta dina val.
  3.
  Öppna menyn "Arkiv" och välj alternativet "Skriv ut". Justera anges önskade inställningar. Klicka på knappen "Skriv ut" för att börja skriva.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar en Lexmark Z600 skrivare på en Windows XP utan en CD

Relaterade artiklar


 • hur man gör en blixt bios startbar CD
 • hur man fixar den partition på en extern hårddisk
 • hur man öppnar en Dell OptiPlex GX110 dator
 • hur du formaterar en hårddisk genom fönster eller en startdiskett
 • hur man byter ett grafikkort i en bärbar dator
 • hur man installerar en Lexmark X85 utan en installations-CD
 • hur man ansluter en SATA-hd
 • hur du installerar minne i en avgörande pc
 • Inaktivera en extern CD-enhet knappen
 • hur man ansluter en extern hårddisk med en FireWire