Dator > hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön

 • hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön


 • På grund av det ökande antalet gamla och oanvända elektronik som bara kastades ut, några affärsmän som är oroade för miljön att börja köpa dessa enheter. Om du har några gamla och oanvända elektronik, kan du skydda miljön genom att sälja dem. Du kommer sedan få betalt via ditt PayPal-konto eller en check. Du kan också ges en möjlighet skänka lönsamheten för ett grönare orsak om du vill.

  Det finns ett växande antal webbplatser som betalar dig för att återvinna din gamla elektroniska apparater. De kommer att köpa din gamla elektronik och några av dessa webbplatser ens acceptera skadade sådana. Många av oss har gamla elektroniska apparater som bara sitter runt huset eftersom de är gamla, oanvända eller föråldrade. Nya mindre prylar kommer hela tiden på marknaden så till exempel om du har den gamla och större iPod kan du sälja den.

  Det finns gott om elektroniska prylar som bara hamnar i mark fyller och släpper ut giftiga kemikalier i marken eftersom de inte kan lösas upp eller sönderfaller. De pengar som du kan få från att sälja din gamla och oanvända elektronik kan läggas att köpa för en ny och uppdaterad modell. Du kan få pengar om du säljer i bulk som till exempel mobiltelefoner som du inte längre använder, iPods, videokameror, digitalkameror, och /eller en bärbar dator som redan har kraschat. Några av dessa platser kommer även gärna att återvinna de oönskade elektroniska apparater gratis om de inte längre har värde

  Du behöver:.
  Begagnade och oönskade elektroniska apparater


  1. .
  Sök din gamla eller oanvända dina elektroniska apparater. Rengör dessa prylar och placera dem i sin originalförpackning om du fortfarande har dem till hands, inklusive manualer. Några av dina gamla elektronik kan fastställas även om de har repor, restaureras som ny och sålde därefter det är därför vissa webbplatser nu är catering till verksamhet av detta slag. På detta sätt kan du få betalt och kan också hjälpa miljön eftersom återvinning är mycket effektivt för en renare och grönare jord.
  2.
  Forskning online för tillförlitliga webbplatser som betalar dig från skicka dessa elektronik för dem. De flesta av de webbplatser på nätet som erbjuder sig att köpa gamla eller oanvända elektroniska produkter kommer att skicka dig en gratis etikett så att du kan bara skriva ut den och fäst den på ditt paket eller låda. Läs recensioner om den webbplats som du kommer att hantera affärer med eftersom du kan lära mycket av sina kunder online. Om du kan läsa många negativa saker om platsen då bättre leta efter en annan.

  Det finns många webbplatser som kommer att köpa din gamla eller använda mobiltelefoner, iPhone, iPod, MP3-eller MP4-spelare, handdatorer, spelkonsoler, netbooks, bärbara datorer, videokameror och digitalkameror. Jämföra de priser som de kommer att erbjuda för din oönskade elektroniska enheter. Leta efter en som har den mest bekväma sättet att förvandla din gamla elektroniska apparater till kontanter. Efter att ha sålt dessa elektroniska produkter, kommer du att känna också bra att du kan dra ner på det avfall som kommer att gå in i landet fyller.

  Om du överväger att skicka dina elektroniska prylar, måste du också tänka om platsen är ackrediterad av Better Business Bureau (BBB) eller andra kända ackrediterade tjänster som erbjuder konsumenterna recensioner, rapport av klagomål, betyg och ackrediterade företag resurser eller uppgifter. Leta efter minst en fungerande tjänst tätning vanligtvis finns längst ner på verksamheten webbplats som arbetar för att ge sina handlare kunder med en hög nivå av transaktionshantering säkerhet, så att den kan skydda din information och skydda dig från bedrägeri.
  3.
  Börja sälja dina elektroniska prylar genom att skriva ditt modellnummer i verksamheten webbplatsens sökfältet normalt på den övre delen av anläggningen. Du kan bara följa instruktionerna där för att ange elektroniska apparater som du vill sälja via deras webbplats. Du måste också informera dem det nuvarande tillståndet i ditt prylar samt tillbehör medföljer dem sedan efter beräkningen pris knappen.

  flesta av dessa platser som köper din elektronik ger en "Sälj nu knappen" på där du lätt kan klicka på den och alla de prylar som du vill sälja kommer att ingå i "Recycle Cart ". Du kommer att hänvisas till "kassan området" när du är klar säljer dina elektroniska apparater. Du kan sedan ange din kontakt-och betalningsinformation så att du får betalt med alla elektroniska produkter som du har skickat till dem.
  4.
  Skicka dina elektroniska prylar. De flesta av de webbplatser som kommer att köpa elektroniska apparater skulle brukar skicka en gratis etikett för sina kunder att skriva ut den och enkelt ansluta till boxen eller kommer de att skicka en förbetald låda att återkomma till dem med posten, men det beror också på priset och vikten av din elektroniska produkter. Generellt, om de har värde för dessa företags webbplatser, kommer de produkter som du vill sälja har alltid ges en fri frakt.

  Du kan välja att släppa din box av vid ett amerikanskt postkontor eller överlämna den till e-man eller kvinna. Du kan även kontakta FedEx Ground tjänsten hämtar ut paketet men det kommer också att bero på vilken typ av frakt du har rätt till, så du måste klargöra det här med den webbplats som gillar att köpa din elektroniska prylar. När du kan skicka din låda fylld med din gamla eller oönskade elektroniska prylar, du väntar bara ett par dagar om dessa poster kommer att passera deras test.
  5.
  emot betalning för de elektroniska produkter som du har skickat. Inom ett par arbetsdagar (eventuellt mellan 3-5) i din elektroniska passerar proven, kommer webbplatsen att testas dina prylar skicka en betalning via ditt PayPal-konto, en check eller en välgörenhetsorganisation som du väljer. De flesta av dessa platser kommer att skicka dig en utförlig förklaring av vad som hänt om något kommer ytterst skilja sig från dina tidigare ansökan. Om du inte gillar den nya priserbjudanden att platsen hade erbjudit, då de kommer att skicka dina elektroniska prylar tillbaka.

  Dessa områden kommer att försöka förnya ditt gamla enheter tillbaka till marknaden så att de kunde ha nytta av dem och sälja din gamla utrustning till folk som kan använda och råd med dem. Återanvända något används, skadade eller gamla elektroniska prylar är ett effektivt sätt att återvinna eftersom efterfrågan på dessa saker kommer att minskas och tillverkande företag kommer att göra mindre av dessa produkter. Några av de platser som kommer att köpa din begagnade och oönskade elektroniska apparater har partihandel affärspartners som kan renovera och säljer objekt igen.

  tips och varningar


 • Även om din gadget är värdelös, kommer dessa företag tar din oönskade elektronik gratis och återvinna dem ansvarsfullt.
 • Vissa webbplatser som kommer att köpa dina prylar kommer att kräva dig att lämna några svar på några frågor om den elektroniska produkten eller objekt som du ska sälja.
 • Använd den huvudsakliga sökfältet på startsidan på webbplatsen där du sälja dina elektroniska apparater. Du måste vara specifik i din sökning och lägg enhetens modellnummer.
 • Andra webbplatser låter dig välja ett alternativ om de pengar som du får kommer att gå till miljömässiga orsaker som donerar för inhemsk produktion av förnybar energi eller plantera ett träd.
 • Om enheten inte har något värde, kommer de att betala bara för dig att skicka den elektroniska enheter eller ge dig en gratis etikett att skriva ut och bifoga till boxen för återvinning.

Previous:nothing Next:hur ta reda på chip säljare och modell i USB-minne

Relaterade artiklar


 • hur man ska utföra det ultimata April Fools Day upptåg
 • hur man fixar ekot ljud på en dator
 • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ
 • Hur visar jag min laptop-skärmen på mitt skrivbord bildskärm?
 • hur man lyssnar på en ljud-CD på en dator
 • hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop
 • hur du ändrar BIOS på en HP laptop
 • hur man öppnar en Dell 8200 torn
 • hur du överför data från en iMac till en MacBook Pro
 • hur ändrar hårddisk i en Dell Inspiron 9400