Dator > steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ

 • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ


 • Priset på bärbara datorer har sjunkit ganska mycket de senaste åren, så mycket att en kvalitet laptop ofta säljer för samma eller mindre än en stationär dator med jämförbara specifikationer. Detta prisfall har lett många datoranvändare att dumpa sina skrivbord till förmån för enklare och mer portabel bärbara datorer. Tyvärr kommer många användare bli trött på att arbeta med dessa trånga tangentbord och svårt att använda pekplattor. För dessa användare, ger en bärbar dator står all den komfort som en stationär kombinerat med mångsidighet och bekvämlighet av en bärbar dator.

  Laptop Stativ

  Det är viktigt för datoranvändare att förstå fördelarna med att använda en bärbar dator står. . Den bärbara datorn står används för att ansluta en extern bildskärm, tangentbord och mus, samt eventuella ytterligare kringutrustning som kan behövas. Dessa ytterligare delar av utrustning kan innehålla en skrivare, en scanner, en kortläsare och en digitalkamera. Så länge det finns tillräckligt med portar på den bärbara datorn står, kommer du att kunna ansluta alla dessa enheter och använda dem direkt från din laptop. När den bärbara datorn står är på plats behöver du inte oroa dig för att ansluta en skrivare eller annan enhet direkt till din laptop. Du helt enkelt placera den bärbara datorn i montern och alla anslutna enheter är redo att använda.

  Välj din Space försiktigt

  När du väljer en plats för din bärbara dator monter, är det viktigt att välja en plats där du har utrymme att arbeta bakom montern. Detta gör det lättare att ansluta bildskärm, tangentbord, mus och annan kringutrustning. Efter att ha tillräckligt utrymme för att arbeta gör det också lättare att koppla bort gamla enheter och ansluta nya behov. Innan du börjar, se till att Laptop Stand sitter nivå på skrivbordet och börjar sedan att ansluta din kringutrustning. För att komma igång, först hitta skärmen på baksidan av den bärbara datorn står. Stativet kan vara färgkodade för att göra anslutningar lättare. Om så är skärmen anslutningen förmodligen blå i färgen. Efter skärmen är på plats, lokalisera portar för externa tangentbord och mus. Om ditt tangentbord och mus använder gammaldags, rund PS2-anslutningar, leta efter motsvarande anslutning på den bärbara datorn står. Återigen dessa portar kan vara färgkodade för att göra anslutningar lättare. Efter tangentbord och mus är på plats kan du ansluta ytterligare kringutrustning som skrivare och skannrar.

  Anslutning av bärbara

  Efter alla kringutrustning har anslutits till den bärbara datorn stå, är det dags att placera den bärbara datorn i den. De flesta bärbara står är utformade så att bildskärmen sitter ovanpå hyllan, medan den bärbara datorn själv glider in i utrymmet under denna hylla. Som du skjuter den bärbara datorn tillbaka och på plats, bör du känna det snäpper på plats. Den bärbara datorn Stället är utformat så att stiften i montern ansluta till baksidan av den bärbara datorn. För att se till den bärbara datorn sitter ordentligt i montern, bara röra strömbrytaren på montern och vänta på laptop skärmen att återspeglas på den externa bildskärmen.


Previous:nothing Next:kommer magi jack arbete på en router?

Relaterade artiklar


 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan en skiva?
 • hur man byter minne i en Dell Latitude
 • hur till återvinna stulna bärbara datorer med byte fri programvara
 • Intel Pentium 4-processor information
 • hur ändrar hårddisk i en Dell Inspiron 9400
 • CD-R vs DVD + R
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista
 • ominstallation av drivrutiner för min unimodem halv duplex ljudenhet
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara