Dator > hur du köper rätt dator

 • hur du köper rätt dator


 • I den här artikeln kommer jag att detaljer hur du köper rätt dator. Jag kommer att täcka de olika aspekterna av vad man ska leta efter under beslutsprocessen baserat på behov

  Du behöver:. .
  Hjärnan
  Tålamod.
  Pengar.


  1.
  Bestäm hur mycket du är villig att betala. Datorer blir billigare och billigare för en bättre affär. De flesta datorer som har tillräckligt med kraft för att köra de program du behöver i allmänhet kosta på $ 500-$ 600 rad. Detta är ett stort köp beslut, så se till att du satt en gräns för hur mycket du är villig att spendera.
  2.
  Vill du en stationär dator eller en bärbar dator? De viktigaste fördelarna av den stationära datorn är att den är enkel att uppgradera och i allmänhet har mer processorkraft för priset. Bärbara datorer, å andra sidan, är små och kompakta, samt bärbara. Detta beslut är också viktigt, eftersom du måste veta om du behöver bärbarhet eller mer makt.
  3.
  Detta nästa steg kan vara det viktigaste. Bestäm hur mycket kraft datorn behöver. Behöver du mer RAM-minne (Random Access Memory) för dem minneskrävande program? Mer RAM är alltid bättre, men om du är en ivrig spelare, en artist eller webbplats utvecklare, är chansen att du kanske inte behöver mer än 1-2 GB (gigabyte) RAM-minne. Vill du ha en dator med en enda processor eller en med flera kärnor? Mer är oftast bättre, men också uppmärksamma på att hastigheten på processorn, som är i GHz (gigahertz) för konventionella datorer. Kom ihåg, om du inte kör minneskrävande program, du behöver antagligen inte att dela ut som extra pengar för en mer kraftfull maskin.

  annan sak att tänka på är hårddiskutrymme. Om du lagrar en massa filmer, musik och bilder på din maskin, se till att du köper en dator med en anständig storlek HDD (Hard Disk Drive), vanligtvis 320GB + kommer att göra jobbet åt dig. Men om du inte laddar ner mycket och verkligen inte behöver så mycket utrymme, skulle 120GB-320GB vara perfekt för dig.
  4.
  När du har beslutat om hur mycket du är villig att spendera, vilken typ av dator du behöver och hur kraftfull en maskin du vill, börja forska olika märken och modeller av datorer. Alla är olika när det kommer till märken av datorer. Några lita på andra märken än andra, medan vissa kommer absolut avskyr det märket. Gå ut. Gå online, forskning flera varumärken. Om webbplatsen har kundrecensioner och läsa dem. Genom att göra gör det kan du rädda dig från huvudvärk av att ha för att få datorn reparerad flera gånger på grund av maskinvaruproblem.

  När allt är sagt och gjort, se till att du blir nöjd med ditt köp beslut . När du har forskat tillräckligt och hittat den perfekta märke /modell för dig, är du redo att köpa.

  Tips och varningar


 • alltid märken forskning /modeller innan man köper något beslut!

Previous:nothing Next:hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur ändrar pappersmagasin för att skriva ut en andra sida
 • hur man helt radera en hårddisk för gratis
 • dator tricks & munkavlar
 • hur du ansluter nätsladdarna till datorer
 • Felsökning påfyllda bläckpatroner i en kanon iP1800 skrivare
 • hur du ansluter till Internet via Wi-Fi
 • CD-R vs DVD + R
 • Hur man återskapar en DVD-bildspel du förlorat
 • hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara