Dator > hur du ställer in programvara som fungerar med en Wacom

 • hur du ställer in programvara som fungerar med en Wacom


 • Wacom tabletter är användbara datorgränssnitt enheter. Flytta fingret eller en penna formad controller över ytan på den tryckkänsliga tablett flyttar markören och gör att du kan interagera med program på ett sätt som känns lika naturligt som att rita på ett papper. Den Wacom är lätt att ställa upp genom att installera filerna drivrutinen, som finns på den medföljande CD-ROM eller genom att ladda ner från bolagets hemsida. När de är installerade, kommer drivrutin integrera Wacom att sömlöst interagera med dina program.
  1
  Installera programvaran drivrutin på datorn innan du ansluter enheten. . . Den Wacom fartyg från tillverkaren med en installations-CD. Men om du köpt din begagnade eller om du vill vara säker på du installerar den allra senaste drivrutinerna finns tillgängliga, kan du ladda ner drivrutinerna från Wacoms hemsida (se referenser).
  2.
  Leta upp installations-CD-ROM som medföljde Wacom enhet. Denna skiva innehåller ett automatiskt installationsprogrammet. Sätt in den i cd-enheten på din dator. Välkomstskärmen ska visas automatiskt. Om välkomstskärmen inte visas, bläddra till ikonen för din CD-enhet, dubbelklicka på den och kör programmet som heter Install. exe.

  Klicka på "Installera Tablet" i menyn på välkomstsidan skärmen. Om du kör Mac OS X, kommer du att bli ombedd att ange ditt lösenord. Installationsprogrammet visar sedan en slutanvändarlicensavtal. Acceptera villkoren i överenskommelsen om att fortsätta med installationen. Följ instruktionerna för att ladda filerna drivrutinen på din dator. Klicka på "OK" när installationen är klar.
  3.
  Besök Wacom Device Drivers hemsida (se referenser) för att hämta den senast uppdaterade versionen av drivrutinen för enheten . Välj din tablett modellen från rullgardinsmenyn under rubriken "Steg 1" och välj ditt system datorns operativsystem från rullgardinsmenyn märkt "Steg 2. "Sidan kommer att visa dig en lista med tillgängliga förare filer. Klicka på länken för den senast uppdaterade filen som är kompatibelt med ditt system. Detta öppnar upp en drivrutin detaljsidan, som presenterar dig med detaljerade installationsinstruktioner som är specifika för din datasystem och tablett enhet. Klicka på "Download" länken längst ner på sidan, spara föraren filen till din dator och dubbelklicka på den för att starta installationen. Följ instruktionerna för att installera drivrutinen filen på din dator .
  4.
  Anslut din Wacom-enhet till datorn via en USB-port. Beroende på modell, är den tablett nu lyhörd för dina touch eller en penna enhet.
  5.
  Starta din favorit grafiska utformningen av program program, t. ex. Adobe Photoshop och välj ett Borstmunstycke . Verktyget är nu lyhörd för hur mycket tryck du ansöker till ytan av din tablett, göra en tunnare stroke med lätt tryck och ett tjockare stroke när du trycker ner hårt.


Previous:nothing Next:hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara





Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • hur du ställer in programvara som fungerar med en Wacom
 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur man bygger en dator med billiga pc bygga programvara
 • hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara
 • hur man installerar programvara via en flash-enhet