Dator > hur reparera en Dell Inspiron 1200 laptop

 • hur reparera en Dell Inspiron 1200 laptop


 • Datorreparatör kan vara komplexa, och många individer ofta lämnar uppgift till stånd händerna på en dator reparatör. Trots detta finns det ett antal problem som du kan felsöka och reparera i ditt hem utan att någon hjälp. Batteri, tangentbord och skärm problem är vanliga problem som du kan fixa med bara en Phillips skruvmejsel, även om du har någon tidigare erfarenhet reparation eller dator expertis

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel


  1.
  Kontrollera ljuset batteriindikatorn. Laptop batterier varar i ungefär 1000 avgifter, så din Dell Inspiron 1200 laptop batteri kan behöva bytas ut. Vänd på enheten över och lokalisera den horisontella batteriet kontur på överst i mitten av botten av Dell. Nedanför detta kommer att batteriet låsmekanismen. Skjut det lossna batteriet och ersätta det.
  2.
  Kontrollera tangentbordskabeln nedanför tangentbordet på Dell Inspiron 1200 laptop om tangentbordet inte svarar. Göra detta genom att först ta bort tangentbordet-relaterade skruvarna på undersidan av enheten med en Phillips skruvmejsel. Dessa skruvar ska vara märkta med ett tangentbord ikon för enkel identifiering.
  3.
  Vänd på Dell Inspiron 1200 laptop tillbaka över när skruvarna är borttagna och pop ut tangentbordet sköld. Denna sköld kommer att vara ovanför tangentbordet och direkt under botten av skärmen, och det kan pried upp och ut med hjälp av en tunn kil-liknande föremål för att bända under en av de sköld kanter. Lyft tangentbordet delvis ut när skölden är borta och kontrollera att tangentbordskabeln som går från botten av Dell till botten av tangentbordet är korrekt inkoppladAnslut om så behövs.
  4.
  Kontrollera "LCD Stängd Switch" om bildskärmen är svart och inte driver upp. LCD Stängd Switch styr bakgrundsbelysningen, eftersom den fungerar som en sensor som avgör om Dells bärbara datorn är öppen eller stängd, och därför berättar bildskärmens bakgrundsbelysning att makten "på" eller "av". Denna växel är faktiskt en liten, pin-storlek knappen ligger direkt vid högra nedre gångjärnet på den bärbara datorn bildskärm. Tryck på denna knapp kraftigt flera gånger, eftersom det kan ha blivit "fast" i "off" läge, vilket ger en skärm som har sin bakgrundsbelysningen avstängd även när datorn är öppen.
  5.
  Anslut omriktaren kabel av skärmen om displayen fortfarande inte fungerar efter manipulation med LCD Stängd Switch. Ta bort plastpluggarna som täcker skruvarna på ramen av Dell Inspiron 1200 laptop bildskärm genom att helt enkelt poppar dem, sedan bort skruvarna längs skärmens omkretsen med din Phillips skruvmejsel. När ramen är bort, märker den vita omriktaren kabeln längst ner i mitten på displayen. Det bör vara ansluten till omriktaren kabelkontakten till sin rätt. Om det inte är, sätter tillbaka in


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:Felsökning av en extern hårddisk med en Hitachi 160 GB USB

Relaterade artiklar


 • hur reparera skärmen anslutning för en Dell Inspiron B130
 • Hur kan jag rengöra säkert min dator?
 • Hur du manuellt rengöra igensatta bläckpatroner
 • hur man gör DVD-skivor från ljud & bild-CD-skivor
 • Felsökning en stationär dator
 • hur man gör MP3-skivor med mappar
 • grunderna i ett färgkodat tangentbord
 • hur man flasha BIOS i en R31
 • hur du ansluter PlayStation 2 till en platta datorskärm
 • hur man ansluter en IBM laptop till en Canon PIXMA MX310 skrivare