Dator > grunderna i ett färgkodat tangentbord

 • grunderna i ett färgkodat tangentbord


 • Du behöver:
  flaska stämpeldyna nytt inker med en berg-boll topp
  . Gamla band.
  WD-40.
  Gamla tidningar.
  Gamla telefonbok (tillval).

  Färgkodade tangentbord är vanligtvis avsedda för barn och dem som lär sig skriva. De underlättar att skriva in ett par olika sätt: att göra lärandet mer lättillgänglig och rolig, vilket gör att knapparna större och teckensnitt lättare att läsa, och framhåller särskilt brev och mönster i färger efter finger åtgärder på tangentbordet. Dessa tangentbord varierar i termer av de färger som används, de mönster av färger och placeringen av bokstäverna på tangentbordet.

  mer tillgänglig och nöje

  Färgkodade tangentbord är avsett att lära sig hur man skriver mindre skrämmande för långsam typers. De färger som används är enkla och välkända: gula, blå och röda-alla primära färger. De är mycket skillnad från vissa tangentbord, såsom Alienware tangentbordet, som är snygg, mystisk, och avsiktligt hotfull söker.

  Större Knappar och teckensnitt

  Större tangenter och teckensnitt är också ett vanligt inslag på färgkodade tangentbord. DataCal, ett färgkodat tangentbord tillverkare, till exempel, säljer tangentbord med 1-tums bred nycklar. Den teckenstorlekar också är större för att matcha de större nycklar. Dessutom färgkontrast mellan tangenterna-mörk teckensnitt på en ljus knapp eller ljus teckensnitt på en mörk nyckel-hjälper användaren att hitta rätt nyckel

  Highlighting specifika knappar

  En av de. svåraste delarna att lära sig hur man skriver är memorera där alla knappar på ett tangentbord, och hitta dem med fingrarna. Färgkodade tangentbord ta itu med denna svårighet genom att färgen på specifika knappar skiljer sig från närliggande nycklar. Chester Creek, en annan färgkodade tangentbord tillverkare, exempelvis förändringar färgerna på "E" knappen och "A"-tangenten från den omgivande färger, eftersom dessa vokaler är så ofta på engelska.

  Associera Fingers med bokstäver

  Vissa färg-kodade tangentbord för att underlätta användare att lära sig att använda alla sina fingrar skriva. I standardmetoden, fingrarna på vänster hand börjar på "A", "S", "D" och "F" tangenterna, och de på höger hand börjar på "J", "K", "L , "och semikolon nycklar. KeyRight, en annan färgkodade tangentbord tillverkare, gör alla bokstäver som kontrolleras av den vänstra lillfingret rött, så att användaren omedelbart kommer att se vilka tangenter som ska klappas av vänstern lillfingret.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:typer av RAM-minne för en stationär

Relaterade artiklar


 • hur till öppen wmv filer i OS X
 • hur man ska värdera och köpa bagge
 • Hur du tar isär en mac PowerBook G3
 • hur man ansluter en SATA-hd
 • hur du kan få laptop tillbaka nycklarna på en Toshiba
 • hur du tar bort ett virus från en lösenordsskyddad usb
 • hur man installerar en Dell 922 skrivare
 • hur du skannar till PC med HP LaserJet 3015
 • hur man konfigurerar en dator för att konsolanslutning
 • hur man installerar ett ljudsystem på min dator