Dator > hur man byter toner i en Xerox Phaser 6120

 • hur man byter toner i en Xerox Phaser 6120


 • Ändra tonerkassetterna i Xerox Phaser 6120 för att upprätthålla hög kvalitet färgutskrifter. Den automatiserade funktioner i Xerox Phaser 6120 meddelar dig när det är dags att byta ut tonerkassetten och berätta vilka patronen är i behov av utbyte. Använd anvisningarna på skärmen ges av Xerox Phaser 6120 för att hjälpa dig tonerkassett ersättare

  Du behöver:
  ersätter tonerkassetter kompatibel med Xerox Phaser 6120


  1 <. . br>
  Läs informationen som visas i meddelandefönstret i Xerox Phaser 6120 för att identifiera vilka tonerkassett behöver bytas ut. Meddelandefönstret kommer ange åtminstone en av de fyra tillgängliga tonerkassetterna, cyan, magenta, gul eller svart, som är i behov av utbyte.
  2.
  Tryck på "menyn, välj" knappen som sitter på knappen panel av Xerox Phaser 6120 tills meddelandet "menyn Utskrivbara sidor" eller "Bevis /Skriv Meny" visas i teckenfönstret.
  3.
  Tryck på högerpilen knappen på knappen panel av Xerox Phaser 6120 tills meddelandet "Kvalitet Meny" visas i teckenfönstret.
  4.
  Tryck på "Menu Välj"-knappen på knappen panelen tills meddelandet "Toner Removal" visas i teckenfönstret.
  5.
  Tryck på nedåtpilen tills "Black" visas i teckenfönstret och tryck sedan på höger pilknapp tills rätt färg för toner som ska ersättas är noterat på displayen. När rätt färg har valts, tryck på "menyn, välj"-knappen. Xerox Phaser 6120 kommer att visa meddelandet "Vänta".
  6.
  När Xerox Phaser 6120 har roterat tonern karusell, meddelandet "Open Door och ersätt toner "visas i teckenfönstret. Dra spaken för att höja den övre locket på Xerox Phaser 6120 och sedan dra ner den främre luckan för att exponera tonerkassetten. Kontrollera att rätt tonerkassetten har roterats på plats genom att kontrollera färgen märken och brev tryckt på tonerkassetten.
  7.
  Ta bort den tomma tonerkassetten genom att dra handtaget först mot dig och sedan uppåt. Ställ den tomma tonerkassetten åt sidan.
  8.
  Ta ut patronen ersättare toner ur förpackningen och skaka försiktigt. Ta bort locket från den nya tonerkassetten.
  9.
  Passa in ny tonerkassett i den tomma toner facken och tryck ned tills patronen snäpper på plats.
  10 .
  Stäng frontluckan av Xerox Phaser 6120, stäng sedan locket på skrivaren. Skrivaren kommer automatiskt att kalibrera den nya tonerkassetten och kommer att visa "Klar" i teckenfönstret vid utskrift kan återupptas.


Previous:nothing Next:hur man byter DVD på en Compaq nx9010

Relaterade artiklar


 • hur man installerar dell minne
 • hur man byter en CMOS backup-batteri i ett libretto 50ct
 • ominstallation av drivrutiner för min unimodem halv duplex ljudenhet
 • hur man byter DVD på en Compaq nx9010
 • hur du permanent radera filer på en dators hårddisk
 • hur man ska utföra det ultimata April Fools Day upptåg
 • rensar en CMOS-lösenord på en Dell Inspiron 2600 laptop
 • hur du ansluter din bärbara dator till en extern bildskärm
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista
 • hur man väljer och installerar en trådlös router