Dator > hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen

 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen


 • HP-datorer har länge varit populära val för både hemmet och på arbetet, och för det mesta de presterar ganska bra. Naturligtvis finns det tillfällen när dessa HP stationära och bärbara datorer kräver visst underhåll och felsökning, och det är viktigt för alla som använder en HP-dator att ha vissa grundläggande felsökning färdigheter. Det är också viktigt för datorns ägare att känna igen när bästa åtgärden är att börja om igen. Om operativsystemet har skadats, kan det vara bäst att helt enkelt använda återställnings-CD för att få datorn tillbaka till sin ursprungliga fabriksinställningarna.
  1.
  Säkerhetskopiera dina data innan du börjar. Återställningsprocessen kommer att förstöra alla data på hårddisken, så alla filer som inte säkerhetskopieras går förlorade. Du kan använda ett USB-minne, extern hårddisk, DVD eller online backup tjänst för att spara dina filer.
  2.
  Kontrollera att du har din återställa cd tillgänglig. Du bör ha fått en återställnings-CD när du köpte din HP bärbara eller stationära. Om du inte har CD, kontakta HP för att beställa en ny. Kontrollera också att du har klarar av alla program du har installerade på din dator. . Du kommer att behöva installera om dessa program efter återställningen har slutförts
  3
  Sätt återställa CD i datorn, stäng sedan av och starta om datorn. Din dator kommer automatiskt att starta från återställnings-CD och starta återställningen. Du måste klicka sig igenom flera varningsmeddelanden du att alla dina data är på väg att raderas.
  4.
  PC startar om flera gånger under återställningen. Du blir ombedd för ingående flera gånger under restaurering, så håll dig i närheten av datorn.
  5.
  Installera om programmen du hade på datorn med hjälp den ursprungliga installationen diskar. Kontrollera att du har den licensnycklar för all programvara du behöver för att installera.


Previous:hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara Next:hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara
 • hur man bygger en dator med billiga pc bygga programvara
 • hur man installerar programvara via en flash-enhet
 • hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop