Dator > hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning

 • hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning


 • En hoppa-enhet är en av den moderna teknikens bekvämligheter för människan. Du har definitivt sett dessa överallt, från studenter som forskning samt affärsmän som alltid är på språng. En hoppa enheten är mer allmänt känd som en flash-enhet och är i princip en bärbar sätt att lagra data, på liknande sätt en diskett (minns dem?) Eller en CD funkar förutom att allt du behöver göra är att koppla in den till USB-porten på en dator eller laptop.

  En hoppa enheten är mycket bekvämare än en diskett eller en CD, eftersom alla datorer och bärbara datorer har USB-portar i dem. Dessutom är det mycket lätt att bära och lätt och vissa är så små som en cigarettändare som kan lagras lätt i fickan eller handväskan.

  Om det här är första gången du använder ett hopp enhet eller en flash-enhet hittar du stegen nedan för mycket användbart för att hjälpa dig ett hopp köra utan ansträngning

  Du behöver:.
  Hoppa Drive


  1
  1. Anslut hoppa enheten till din PC eller laptop via USB-porten.
  Eftersom de flesta hoppa enheter levereras med ett lock, ta bort locket och sätt den platta, metallisk slut under locket till USB-porten på datorn. Om du är osäker på vad en USP-port ser ut, är det ett rektangulärt hål med en bild av en tredelad gaffel med prick på den. Om du fortfarande är osäker, kolla manualen datorn levererades med, eller be en vän att hjälpa dig.
  2.
  2. Manage de filer som du har lagrat på hoppa enheten. När du har anslutit din hoppa enheten till datorn, använder datorn till uppgift att kontrollera om datorn har erkänt din flyttbar lagringsenhet. En ikon ska visas som representerar den flyttbara enheten, och du kan högerklicka på musen för att utforska innehållet. Exempelvis kan du ta bort filer du har lagrad på din hopp enhet, eller också kan du lägga till fler filer till den genom att dra filer till hopp enheten eller kopiera filer från din dators hårddisk och sedan klistra in den på hoppet enheten. Det är allt som finns till den!
  3.
  3. Safely bort dina hoppa enheten från datorn. När du har lagt till eller ta bort filer till din hoppa enhet, inte bara koppla bort den från datorn. Istället leta efter ikonen längst ner till höger sida av skärmen som ser ut som en liten rektangel med en pil som pekar nedåt ovanpå det. Om du placerar musen över denna ikon, bör den säga "Säker borttagning av maskinvara". Klicka här och du kommer att uppmanas att välja vilken enhet du vill koppla, och välj din hoppa enheten. När detta är gjort kan du koppla bort hoppa enheten från datorn. Du kan också gå till min dator, högerklicka på ikonen för din hoppa enheten, och du bör se ett alternativ för att koppla den aktuella enheten. Om du gör det kommer att hålla data som lagras på din hoppa enhet säker.

  Tips och varningar


 • Om du kan Breadet kan du använda ett hopp körning!

Previous:nothing Next:hur man helt radera en hårddisk för gratis

Relaterade artiklar


 • Fördelarna med platta bildskärmar
 • kommer magi jack arbete på en router?
 • hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop
 • USB-minne vs hårddisk lagring
 • hur man ansluter en Dell-dator monitor till en TV med Comcast
 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • rensar en CMOS-lösenord på en Dell Inspiron 2600 laptop
 • hur man startar från ett icke-startbart usb
 • hur man ansluter en Sony Vaio till en InFocus projektor