Dator > Lenovo T60p laptop dockning förfaranden

 • Lenovo T60p laptop dockning förfaranden


 • Lenovo raden av bärbara datorer har varit en populär en, och även många äldre modeller är fortfarande i bruk. Oavsett vad du använder din Lenovo T60p laptop för, kan en dockningsstation gör det ännu mer praktiskt och användbart. Med en dockningsstation på plats, kommer du att kunna använda en extern bildskärm i stället för att förlita sig på den lilla som kommer med T60p. Du kommer också att ha tillgång till ett fullstort tangentbord och en mus, säkerligen en fördel för användare som ogillar Lenovo pekplattan. Dessutom kommer du att kunna koppla in skrivare, skannrar och andra externa enheter, och när du ansluta datorn till dockningsstationen har du direkt tillgång till alla dessa kringutrustning. När du handlar för din dockningsstation, tänk på att denna enhet också är känd som en portreplikator.

  Att du ska få rätt dockningsstation

  Medan många tillbehör för bärbara datorer kan användas på alla modeller, dockningsstationer är mycket specifika, och är det viktigt att välja en dockningsstation som passar din Lenovo T60p modell. Anslutningarna på den här modellen är mycket speciella, och det är viktigt att din dockningsstation ha rätt kontakter. För att vara användbar, kommer din bärbara dator måste sitta säkert på dockningsstationen bas, och välja en dockningsstation som särskilt byggdes för din modell är det bästa sättet att säkerställa förenlighet.

  Den bästa platsen att få din T60p dockningsstationen är från IBM själva. IBM har en webbutik där laptop-ägare kan beställa kringutrustning och tillbehör, så IBM hemsida är den bästa stället att börja din sökning. Om din lokala stora rutan butik, elektronik återförsäljare eller dator butik säljer Lenovo-produkter, kan du kanske hitta en dockningsstation där också. Se bara till att dockningsstationen du beställer passar din T60p.

  Kontrollera din kringutrustning

  Innan du köper och sätta upp Lenovo T60p dockningsstationen är det viktigt att kontrollera kringutrustning som du planerar att använda det. Du kommer förmodligen vill ansluta ett externt tangentbord och mus, samt en extern skärm för att göra det lättare att arbeta. Dockningsstationen avsedd för Lenovo T60p modell levereras med standard PS /2 portar för mus och tangentbord, så du kommer ha några problem att koppla in äldre stil möss och tangentbord. Dessutom har dockningsstationen fyra USB-portar som du kan använda för att ansluta ytterligare enheter såsom skrivare, scanners och digitala kameror. Om du behöver fler USB-portar, kan du alltid köpa en liten USB-hubb, ansluta den till en av USB-portarna på dockningsstationen och koppla in ytterligare enheter till den. Dessa USB-hubbar är ganska billigt, med många modeller säljer för väl under $ 10.

  Lägga ut din Workspace

  När du har köpt Lenovo T60p dockningsstationen måste du klara en plats på skrivbordet för dockan och de tillbehör som du vill bifoga. Vara säker på att det område du väljer har en bra strömförsörjning tillgänglig, antingen i form av ett eluttag, eller ännu bättre ett överspänningsskydd eller UPS. Detta gör att du kan ansluta all din utrustning, inklusive energitillförsel för dockningsstationen, skrivaren och bildskärmen, till samma strömförsörjning.

  När allt är på plats, börja med att ansluta extern skärm till porten på baksidan av dockningsstationen. Leta efter en anslutning som är liten och nästan kvadratisk, sedan lägga kabeln på plats. Kontrollera tumskruvarna på bildskärmen är ordentligt åtdragna. Efter skärmen är på plats kan du ansluta externt tangentbord och mus. Om ditt tangentbord och mus använda kontakterna runt, koppla in dem i PS /2 portar på dockningsstationen. Om anslutningarna är platt, kommer de att glida in i USB-portarna. Avsluta genom att ansluta alla skrivare, scanner eller annan kringutrustning med hjälp av USB-kablar som följde med enheten.

  Anslutning av bärbara

  När allting är på plats, sitter den bärbara datorn på toppen av dockningsstationen, rada upp stiften på toppen av dockningsstationen med hål på undersidan av den bärbara datorn fallet, och skjut den bärbara datorn på plats. Du ska känna den bärbara snäpper på plats. Efter den bärbara datorn är på plats, tryck på strömknappen på dockningsstationen för att starta den. Du bör se din bärbara dator visar reflekteras på den externa skärmen inom några sekunder. Om du inte ser din bärbara dator bildskärm, kontrollera att bildskärmen är påslagen och att kabeln som går från skärmen till dockningsstationen är säker.


Previous:nothing Next:hur man byter strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till RAM eller minne
 • hur man lösenordsskydda ett minne
 • Hur konvertera wpd till Word för Mac
 • hur du ansluter en annan hårddisk till en bärbar dator
 • hur du kontrollerar en dators spelsystem
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara
 • HIPAA krav systemloggar
 • hur man startar från ett icke-startbart usb
 • hur ändra skärmstorlek på en acer dator
 • hur du ansluter nätsladdarna till datorer