Dator > hur man installerar en HP 5610v skrivare

 • hur man installerar en HP 5610v skrivare


 • Med HP 5610 är en allt-i-ett-enhet kompatibel med både Macintosh och PC-datorer. De 5. 610 funktioner inkluderar kantfria foton kapacitet, utskriftshastigheter upp till tjugo sidor per minut, en maximal optisk skanner på 1200 x 2400 dpi och en maximal kopia upplösning på 600 x 1200 dpi. Installationsprocessen för HP 5610 är ganska självförklarande och du bör kunna få enheten igång på några minuter

  . Installation


  1.
  hitta kontrollpanelens överstycke som kom förpackade med skrivaren. Placera överstycket över kontrollpanelen tryck sedan ned kanterna på frontpanelen tills den känns helt insatt.
  2.
  In flikar slutet av papper inmatningsfacket i skårorna på den nedre kanten av skrivaren. Utöka guider på papper inmatningsfacket och sedan ladda facket med papper. Skjut guider inåt tills de nuddar kanterna på papperet. Placera det pappersmagasin produktionen över papperet inmatningsfacket, in krokarna sitter på baksidan av utmatningsfacket i spärrarna inbyggda i skrivaren. Dra ut pappersstödet förlängare utmatningsfacket.
  3.
  Anslut ena änden av strömkabeln till motsvarande port på nätadaptern. Undersök baksidan av skrivaren och leta reda på strömuttaget. Anslut nätadaptern till eluttaget och anslut sedan den andra änden av strömkabeln till någon närliggande eluttag. Hitta telefonen hamnar på vänster sida av skrivaren makt port. Anslut en telefonsladd i telefonen och sedan ansluta den andra änden av sladden till en närliggande telefonjack.
  4.
  Tryck på strömbrytaren ligger nära den vänstra kanten av skrivarens kontrollpanel. Vänta på den blinkande grönt ljus för att slå fast, använd sedan pilen och "OK" för att justera skrivarens inställningar för språk och region.
  5.
  Undersök frontpanelen på skrivaren och Leta reda på luckan i det nedre högra hörnet. Dra luckan öppen och vänta på skrivarvagnen att flytta in vyn. Ta bort bläckpatronerna ur förpackningen. Sätt den trefärgade bläckpatronen i det vänstra spåret skrivarvagnen och driva upp på den övre delen av patronen tills du känner att den knäpps fast. Sätt i den svarta bläckpatronen i den högra spåret på skrivarvagnen och upprepa installationen. Stäng luckan.
  6.
  Tryck på "OK"-knappen på kontrollpanelen och vänta på att skrivaren ska generera en justeringssida. Lyft luckan på skrivarens skannerenheten och placera justeringssidan på skannerglaset, vänd nedåt, med den övre kanten i linje med det nedre vänstra hörnet av glaset. Sänk skannerenheten omslag och tryck på "OK"-knappen för att slutföra anpassningen.
  7.
  Slå på datorn och sätt i installationsskivan. Om du kör på "OS X" operativsystem, använda USB-kabeln som levererades förpackade med skrivaren för att ansluta enheten till datorn och sedan starta installationsprogrammet, om du kör Windows, starta installationsprogrammet första och inte Anslut skrivaren tills du uppmanas att göra det. Följ instruktionerna på skärmen.

  Tips och varningar


 • Om du inte längre har den installations-cd som följde medföljde skrivaren kan du ladda ner nödvändig programvara från HP: s webbplats, se Resurser nedan.
 • Du kan köpa tillbehör för din skrivare direkt från HP: s webbplats.

Previous:nothing Next:hur du tar bort en CMOS-batteri från en Compaq Evo N800

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter din fax till datorn
 • fördelarna med att använda ett epos pekskärm
 • hur man överklockar en Pentium D
 • hur du lägger till en IDE-disk till ESX
 • hur du uppgraderar CPU på en pc
 • hur du ändrar pappersstorlek på en HP-skrivare
 • hur man formatera en laptop med en extern hårddisk
 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • hur du köper en stor dator till rätt pris
 • hur man identifierar PNY datorminne