Dator > hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator

 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator


 • Ansluta en ny skrivare till din Dell-dator kommer att göra den mer användbar och hjälper dig att få mer gjort. Oavsett om du väljer en äkta Dell-skrivare eller gå med ett annat märke, är det viktigt att följa korrekta förfaranden när du ansluter den upp

  Du behöver:. .
  Computer
  Skrivare.
  Bläckpatronerna.
  Papper.


  1.
  Kontrollera vilken typ av anslutningar din Dell-dator har. Vissa Dell-datorer har USB-portar, andra har parallella portar, och ytterligare andra har både parallell-och USB-portar. Innan du köper en ny skrivare är det viktigt att kontrollera att det har korrekta anslutningar för att passa din dator.
  2.
  Välj en lämplig skrivare från din favorit tegel och murbruk eller Internet återförsäljare. Vid köp av skrivaren, se till att det kommer med rätt kabel. Vissa skrivare levereras med en USB-eller parallellkabel, medan andra inte gör det. Om kabeln inte ingår i lådan, köper en kabel separat.
  3.
  Anslut lämplig kabel till baksidan av skrivaren. I fråga om en parallell kabel, är detta den största kontakten. I fråga om en USB-anslutning, är detta den fyrkantiga änden av kabeln.
  4.
  Anslut den andra änden av kabeln till baksidan av din Dell-dator. Om du använder en parallell anslutning, leta efter en lång rektangulär port som är nog rött. I fråga om en USB-anslutning leta efter en liten platt-plats och passa in kabeln i det facket.
  5.
  Koppla in strömsladden till din skrivare, koppla in sladden i din våg beskyddare eller UPS och slå på skrivaren.
  6.
  Titta det nedre högra hörnet på din dator för "Ny maskinvara" guiden. Detta är din uppgift att operativsystemet har funnit den nya skrivaren och installerar programvaran för det. Om operativsystemet inte kan hitta rätt drivrutin, blir du uppmanad att sätta in CD som medföljde skrivaren.


Previous:rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare Next:Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare
 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare