Dator > hur man installerar en Epson POS-skrivare

 • hur man installerar en Epson POS-skrivare


 • Point of sale (POS) register kräver skrivare för att tillhandahålla kvitton till kunder. De mest populära skrivaren i USA har varit IBM: s 4610-serie. Andra tillverkare gör POS-skrivare också. NCR och Epson göra skrivare som kan användas som en ersättning för 4610-serien skrivare. Dessa skrivare är ansluten till registret via en seriell kabel. Om terminalen är en IBM 4694-serien, kan skrivaren ansluten via RS232 eller RS485

   

  Du behöver:.
  Skrivare
  . Skrivarkabel.
  Strömförsörjning (RS232 bara).
   

  RS485 ansluten skrivare


  1.
  Stäng registret antingen med strömbrytaren eller dra ur registret. Ansluta skrivaren till ett levande register kan skada skrivaren.
  2.
  Titta på baksidan av registret finns flera hamnar som är numrerade. Port 7 är dedikerad för skrivare. Hamnen är det största hamn finns i registret.
  3.
  Sätt i kabeln i skrivaren först och sedan in i registret. Kabeln ska låsas på plats, om den inte, kontrollera kabeln slutet.
   

  RS232 ansluten skrivare


  1.
  Anslut strömmen till skrivaren. De flesta POS skrivare använder en 24-volts nätaggregat, använd endast en strömförsörjning avsedd för din Epson-skrivare
  2
  Fäst RS232 seriell kabel till skrivaren. . . Läs din Epson manuell installation av skrivare, eftersom det är viktigt att veta vilken ände av kabeln är ansluten till skrivaren och som är knuten till terminalen.
  3.
  Installera drivrutinen till POS controller. Det är regulatorns uppgift att skicka skrivaren koden till terminalen på starta upp.
  4.
  Skrivaren har en uppsättning DIP-switchar som satte skrivare kommunikation baudhastighet. Baudhastigheten måste vara samma på både registret och skrivaren för att det ska fungera korrekt. Som standard ska baudhastigheten vara 9. 600 bps.
  5.
  Stäng av register och fäst den seriella kabeln från skrivaren till registret. När registret är startat, bör skrivardrivrutinen installeras och skrivaren är redo att använda.
   

  Tips och varningar


   

  • Inte alla POS register stöd Epson-skrivare , du kan behöva ha en professionell skriva en skrivardrivrutin.
  • RS485 portar drivs, så ansluter alla enheter i medan registret är påslagen kan skada både registret och enheten.


Previous:topprankade renoverade tonerkassetter Next:hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare

Relaterade artiklar


 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare