Dator > hur man bygger ett kameraövervakningssystem

 • hur man bygger ett kameraövervakningssystem


 • En kameraövervakning Systema kan ge extra säkerhet eller viktig information för vissa situationer. De dokument verksamhet eller varna för intrång för önskade områden. Tyvärr kan en commercial kameraövervakning Systema bli mycket dyrt och oflexibel. Många av these system kameraövervakningssystem kan inte lägga till ytterligare kameror och även de som bara tillåter speciella kameror som ska läggas till. Den bättre lösning är att göra en egen kameraövervakningssystem från en dator och standard webbkameror. En gör det själv kameraövervakningssystem har många fördelar jämfört kommersiella system. Nya och olika webbkameror kan läggas till dessa specialbyggda system och ytterligare lagring kan installeras i servrar. Dessutom har de unika möjligheter som automatiskt varnar en e-postadress på en obehörigt intrång, vilket gör bilder och video tillgängligt via FTP eller fjärråtkomst av kameran via Internet. En anpassad kameraövervakningssystem kräver dock lite mer arbete att ställa upp.

  Du behöver:
  Computer
  . USB-webbkameror.
  Wifi webbkameror.
  Trådlös router.


  1.
  Besluta om kameraövervakningssystem program du vill använda. De mjukvarupaket är både betalda och gratis över internet. Windows-programvara finns: HomeCamera, Dogrem, Capturix och många fler. Zoneminder är en bra lösning om du använder Linux. Kom ihåg att du kommer att arbeta på maskinen och använda programvaran ofta. Så du kanske vill testa olika programvaror att avgöra vilken som är bäst för dig. Vissa funktioner för att söka inkludera olika funktioner som e-post, automatisk rörelsedetektor, webbåtkomst etc.
  2.
  Välj en dator för ditt system. En kamera övervakningssystem måste ha en dedikerad dator som kan vara tillgänglig hela tiden. Du behöver inte de nyaste datorer som övervakning programvara är inte CPU eller minne intensiv. Men datorn ska ha flera USB-portar och extra diskutrymme för att hålla video /bilder. Du bör installera kamerans programvara övervakningssystem på datorn och se till att programmet fungerar med datorn.
  3.
  Planera reda på var behovet av att installera kameror. Ta en planritning över området och leta där alla kameror måste vara för att visa alla önskade positioner. Se till att du inte har blinda fläckar eller åtminstone skapa flaskhalsar där en inkräktare skulle behöva passera. Nästa inspektera varje område och se till att detta är bra platser att montera övervakningskameror. De bästa ställena är vanligtvis högt upp och något dolt.
  4.
  Få USB-webbkameror. För platser nära datorn kan du använda USB-kameror för din trygghet. Dock är det maximala avståndet för en USB-anslutning typiskt bara 15 meter. Om du behöver längre avstånd kan du få en USB-hubb eller repeater att förlänga avståndet till flera hundra meter. USB-webbkameror kommer med många funktioner såsom en mikrofon pickup, färg, extra hög upplösning eller ens IR-kapacitet. Om det behövs kan du köpa USB-webbkameror vars inriktning och fokus kan fjärrstyras. Innan du köper fjärrstyrda kameror, bör du kontrollera om ditt övervakningssystem programvara kommer att stödja dem.
  5.
  Få WiFi webbkameror. För fall där USB-anslutning kommer inte att fungera, kan en WiFi webbkamera att fungera. För WiFi webbkameror, måste du ha en trådlös router som kommer att få WiFi-signaler och vidarebefordra dem till datorn. Dessa kameror har samma funktioner som sin USB kusiner men utan sladdar. Allt de behöver är AC Power. Du bör vara medveten om att WiFi-kameror är mindre säker än trådbundet kamera och är mottagliga för signalförlust.
  6.
  Installera kameror och ansluta dem till datorn. Montera varje kameror och se till att arbetet i taget. Dessa kameror är inte alltid byggda för extrema förhållanden, så du kanske vill lägga till beläggningar till skyddade dem mot regn, vind och vandalism. Slutligen skapar en konfiguration som ger dig täckning och trygghet för dina behov. Konfigurationen kommer att kräva några försök och misstag justera vara helt rätt.


Previous:nothing Next:hur du bygger din egen dator på en timme

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en tonerkassett för HP LaserJet 5p
 • Apple Cinema HD krav Display Power
 • hur ändra skärmstorlek på en acer dator
 • förfaranden för en laptop kassan
 • hur man kan öka Lenovo S10 grafikminne
 • hur man gör en laptop batteriet att räcka längre
 • Definitionen av oscillator
 • Hur kan du fax med en Dell a940 & dsl?
 • Hur får man en hel del på en bärbar dator
 • Hur man köper den bästa skrivaren