Dator > hur du kan få i ett trådlöst kort för en Dell Inspiron 1200

 • hur du kan få i ett trådlöst kort för en Dell Inspiron 1200


 • Dell Inspiron 1200 bärbar dator levereras med ett trådlöst kort förinstallerade, men det är möjligt för enheten att misslyckas eller så kan du så småningom vill uppgradera till en högre end kort. Att ersätta de befintliga kortet mot ett nytt är inte en alltför svår process, men det kan vara tidskrävande för en nybörjare datoranvändare. Medan många modeller av bärbara datorer hus kortet på nedre halvan av fallet Inspiron 1200 behåller sin trådlösa kort under tangentbordet istället

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  Stjärnskruvmejsel.
  Laptop trådlöst kort.


  1.
  Spara någon av dina nuvarande arbete och stänga alla öppna program. Stäng av Dell Inspiron 1200 operativsystem och stäng den övre displayen locket.
  2.
  Vänd Inspiron 1200 över så att du kan visa batterifacket på den övre delen av fallet. Skjut den lilla svarta batteriet knappen som sitter under batteriet Bay över till höger.
  3.
  Skjut ut batteriet ur av 1200-talet batterifacket. Lokalisera de två gångjärnskåporna på bakändan av ärendet. Lyft upp både gångjärnskåporna och slå sedan på 1200 tillbaka.
  4.
  Öppna Inspiron 1200-talet övre display lock hela vägen till 180 grader. Tryck kanten av platt skruvmejsel under den högra änden av plast remsan ovanför tangentbordet.
  5.
  Pop den högra änden av remsan av den bärbara. Arbeta dig åt vänster och fortsätt dra remsan uppåt. Ställ remsan åt sidan när den är helt upplåst.
  6.
  Dra tangentbordet uppåt tills du kan visa bandkabel kör från baksidan av tangentbordet till hamnen längst ner på Inspiron 1200-talet moderkort. Dra upp låsspaken ligger över moderkortet hamnen och sedan koppla tangentbordskabeln.
  7.
  Tangentbordet åt sidan. Ta bort de fyra skruvarna i det övre vänstra änden av moderkortet som håller metallen täckplåt på plats. Dra täckplåten från 1200 laptop för att avslöja det befintliga trådlösa kortet.
  8.
  Dra bort kabeln ansluten till den högra sidan av det trådlösa kortet. Använd fingrarna för att skjuta undan på låsklämmorna att hålla det trådlösa kortet till 1200-talet moderkortet.
  9.
  Dra ut kortet. Line-up av knappat skårorna på kanten av det nya trådlösa kortet med motsvarande skårorna på moderkortet porten. Skjut kortet på plats och tryck på låsklämmorna i sina ursprungliga positioner.
  Tio.
  Anslut kabeln till kanten av nya trådlösa kortet. Sätt tillbaka täckplåten, skruvar, tangentbord kabel, tangentbord, plast band, och sedan batteriet. Tryck tillbaka ner gångjärnskåporna på bakkanten av ärendet.

  Tips och varningar


 • alltid vidta åtgärder för att förhindra statisk elektricitet skador från att förstöra din bärbara "komponenter . Du kan säkerställa att inga skador uppstår genom att regelbundet röra en närliggande metall enhet som också rör marken.
 • trådlösa kort som är avsedda att installeras i bärbara datorer som Dell Inspiron 1200 kallas "Mini PCI-kort . " Köp inte en fullstor PCI trådlöst kort när det inte passar inuti din laptop.

Previous:nothing Next:hur du ställer in en IP-adress på en HP LaserJet 8000

Relaterade artiklar


 • hur man byter en notebook tangentbord
 • hur du uppgraderar laptop chipset
 • hur man installerar en HP 2510 trådlös skrivare
 • dual core vs quad core i riktmärken
 • hur man rengör hårddiskar utan fönster
 • hur man installerar Dell Inspiron 5150 minne
 • hur man skriver ut en banderoll med HP 2575
 • hur du lägger till RAM-minne till en Xerox 6180
 • AM2 vs AM2 + kompatibilitet
 • hur man skriver ut från en bärbar dator till min stationära CP-skrivare