Dator > Bröderna skrivare problem

 • Bröderna skrivare problem


 • Brother har ett rykte om att göra ett brett utbud av billiga skrivare. Skrivarna är i allmänhet mycket snabbt, och de är allmänt tillgängliga. Tyvärr, som med skrivare byggs av andra tillverkare, finns en rad problem som upprepade gånger dyker upp hos användarna. Var medveten om att många av dessa problem är inte unika för Brother-skrivare, och många användare får bra service från dem. Dessa problem är oftast rapporterade med laser

  pappersstopp

  De flesta skrivare erfarenhet pappersstopp från tid till annan, men broder ägare tenderar att rapportera det här problemet ganska ofta. Det papper som fastnar halvvägs på sin väg genom skrivaren och få det ut är svårt på grund av de trånga inuti skrivaren. Användare rapporterar ofta att de bröt fixeringsenheten i processen. Fixeringsenheten är elementet som värmer papper och toner vid utskrift. Detta beror ofta på dålig pappersmatningen från facken. Dessutom kröp det ofta resulterar i utskrifter som inte stack väl i utmatningsfack.

  Skrivardrivrutiner

  Komma rätt drivrutin för att matcha skrivaren och din dators operativsystem kan vara svårt, oavsett vilken typ av skrivare du äger. Användare av Windows XP (32-och 64-bitars versioner) har upplevt olika drivrutiner och programvara med Brother-skrivare, och broder har en särskild sida på sin hemsida som rör just till att avhjälpa dessa problem. Sajten själv konstaterar att felaktiga drivrutiner kan orsaka allvarliga problem och låsningar.

  Noisy Operation

  Brus verkar vara ett särskilt vanligt problem med Brother-skrivare. Skrivarna är bullriga i alla faser av den tryckta cykeln, men särskilt vid uppvärmning och när du lämnar viloläge för att skriva ut en ny fil. Vissa användare tycker att ljudet är särskilt förkastliga. Det är dock viktigt att komma ihåg att vissa uppoffringar måste göras för att bygga billiga lasrar. Även buller kan vara en irritation, det kommer inte automatiskt att påverka kvaliteten på utskriften.

  Dålig bildkvalitet

  De flesta billiga Brother skrivare inte använder PostScript-drivrutiner, så möjligheten att skriva ut någon typ av ritning över svart- och-vit linje konst är misstänkt automatiskt. PostScript är ett sidbeskrivningsspråk som berättar en skrivare hur grafiken ska se ut och ser till att filerna kommer att se ganska lika, även om de skrivs ut på olika skrivare. Eftersom de flesta billiga Brother skrivare inte inkluderar Postscript, de är bäst för utskrift textdokument.

  Dålig Construction

  Av alla de anmärkningar som riktats mot Brothers billig skrivare, är dålig konstruktion förmodligen den mest motiverade. Medan ibland sladdrigt kan ofta arbetade runt (om än försiktigt), men det begränsar skrivarens förmåga. Det hindrar dem från att hantera papper mycket tyngre än vanliga 20-till 24-lb papper. Med tanke på att många människor tycker om att skriva ut ljus lager visitkort eller kuvert Detta är ett allvarligt problem för ett hemmakontor.


Previous:nothing Next:diskett använder

Relaterade artiklar


 • hur man bifoga mer än en trådlös komponent
 • hur man installerar en f4140 HP Deskjet
 • hur säkra en dator från hackare
 • hur du uppgraderar BIOS på Eee PC 900 med XP
 • hur du gör din tv datorns bildskärm
 • förklaring av de delar av en bärbar dator tangentbord
 • hur man konfigurerar zebra
 • fördelarna med quad core processorer över dubbla kärnor
 • hur du aktiverar tvingas protokoll kryptering
 • hur får man en Lexmark skrivare märka att du återfyllda patroner?