Dator > hur du ansluter min hk a820n till en HDTV

  • hur du ansluter min hk a820n till en HDTV


  • The Pavilion A820n är en stationär dator släpptes av HP i december 2004. Den är utrustad med en 3,2 GHz Pentium 4 processor, 512 MB minne och en inbyggd video-chip med 64 MB minne. Eftersom datorn saknar ett separat grafikkort, har den inte de nödvändiga kontakten för att möjliggöra en direkt anslutning till en HDTV. Den enklaste lösningen är att installera ett sådant kort i en av A820n två oanvända PCI

    Du behöver:. .
    PCI grafikkort med en DVI-eller HDMI-port
    .
    HDMI-kabel.
    DVI-till-HDMI adapter (tillval).

    Installation och Anslutning


    1.
    Stäng av datorn och koppla loss alla anslutna kablar. Jorda datorn genom att trycka på strömbrytaren, därefter flyttar enheten till en ren, väl upplyst område. Undersök baksidan av datorn och granska kanten mittemot moderkortets portar. Leta reda på och ta bort vingskruvarna säkra sidopanelen på plats. Skjut panelen bort av datorns hölje. Ta bort sidopanelen och den åt sidan.
    2.
    Vänd datorn på sidan så att du kan se moderkortet. Lokalisera en oanvänd PCI-plats och ta bort den intilliggande port. Sätt i grafikkortet i PCI-platsen och tryck tills kortet är ordentligt på plats. Använd skruven från hamnen locket för att säkra grafikkortet till datorns fallet. Om det behövs, ansluter en eller flera av kablarna från datorns strömförsörjning till grafikkortet (konsultera förpackad dokumentation). Sätt tillbaka sidopanelen och använd tidigare borttagna skruvarna för att säkra enheten på plats.
    3.
    Återställa datorn till sin ursprungliga plats och anslut datorns bildskärm till en av portarna på den nyligen installerade grafikkortet. Slå på datorn och loggar in i Windows. Sätt in installations-cd som följde medföljde grafikkortet och vänta på att installationsprogrammet ska starta. Följ instruktionerna på skärmen.
    4.
    Öppna "Start" menyn och välj alternativet "Kontrollpanelen". Starta "visar" Kontrollpanelen och navigera till den flik som innehåller den upplösningen. Ställ in skärmupplösningen till en inställning stöds av din HDTV.
    5.
    Avgöra vilka av dina grafikkort hamnar du planerar att använda. Om ditt grafikkort bara har en DVI-port, bifoga en DVI-till-HDMI adapter till grafikkortet och ansluter HDMI-kabeln till adaptern. Om ditt grafikkort har en HDMI port, anslut HDMI-kabeln direkt till grafikkortet. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till motsvarande port på din HDTV. Ställ in HDTV till rätt kanal för att visa information från en ansluten enhet

    tips och varningar


  • sätta skärmupplösningen innan du ansluter din dator till din HDTV. om du försöker använda en bildskärm som inte stöds upplösning kan du skada din HDTV.
  • Om du inte kan hitta rätt bildskärmsupplösning anges i "Bildskärmar" kontrollpanelen, ett tredjepartsprogram som heter "PowerStrip" kan vara en lösning.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man byter kylfläns på en Sony Vaio





Relaterade artiklar


  • fördelarna av en mobil datorsal
  • hur man byter kylfläns på en Sony Vaio
  • hur man skär en metall pc fall
  • hur man ändrar SDRAM latens
  • Hur man överför mobilnummer till en dator
  • hur man använder en bärbar dator och en mobiltelefon för tillgång till Internet
  • kan du sätta en mobil cpu i en stationär dator?
  • hur man använder mobila enheter
  • vad är AMD Turion 64 mobil teknik?
  • Hur man överför iTunes Music till en mobiltelefon