Dator > nackdelarna med mobila datorer

 • nackdelarna med mobila datorer


 • Bärbara datorer gör det enkelt att arbeta, forska eller arbeta med dokument nästan var som helst, speciellt med trådlös Internetuppkoppling. . National Geographic anges att med hjälp av en bärbar dator kan ge en årlig energibesparing på upp till 50 procent över använder en stationär. Men bärbara datorer har också nackdelar, och för vissa användare, kan en stationär dator är det bästa valet.

  Kostnad

  Bärbara datorer brukade vara mycket dyrare än stationära datorer som erbjuds liknande funktioner. Även laptop priserna har sjunkit dramatiskt, finns det fortfarande en lucka i pris. Särskilt för mycket avancerade funktioner, kan en stationär vara mer ekonomiskt än en bärbar dator. Detta gäller särskilt för personer som vill köpa de senaste innovationerna, enligt Intel och Illinois statliga universitet TechZone webbplatser. I nästan samtliga fall verkar ledande teknik på ett skrivbord innan den vandrar ut bärbara datorer, enligt TechZone webbplats.

  Säkerhet

  Bärbara datorer är bärbara, vilket också tyvärr innebär bärbara datorer enkelt stjäls. Enligt CNET hemsida, är 97 procent av alla stulna bärbara datorer aldrig återhämtat sig. Medan du tar sunt försiktighetsåtgärder kan minska risken att få en bärbar dator stulen, stölder förekommer ibland trots någons bästa.

  Medan förlora en dyr utrustning är en stor olycka, dessa data förlorade med en bärbar dator stöld kan vara förödande. Beroende på vilken typ av data, identitetsstöld, monetära förlust och även rättsliga åtgärder kan bli följden av att ha en bärbar dator stulen. I 202C på Department of Veterans 'frågor enades om en förlikning på $ 20 miljoner för att lösa en stämning inlämnad av tidigare och nuvarande militär personal under ett dataintrång som orsakas av en stulen bärbar dator, enligt CNN webbplats.

  Begränsad Uppgraderingsalternativ

  RAM (minne), finns tangentbord och hårddiskar lätt ersättas på en bärbar dator. Dessutom kan USB-portar och extern kringutrustning gör det också möjligt att lägga till funktioner till en bärbar dator. Men för att rymma sin ringa storlek, är det många bärbara komponenter inbyggda i moderkortet och har egen hårdvara, vilket gör uppgraderingar svåra, om inte omöjligt, enligt Laptop Reparation och Bona Fide Recensioner webbplatser. The Truman State University hemsida rekommenderar eleverna att köpa en bärbar dator med konfigurationen de behöver, istället för att förvänta att kunna uppgradera den senare. Å andra sidan är det många komponenter i en stationär dator lätt uppgraderas eller ersättas med nyare modeller.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:fördelarna av en mobil datorsal

Relaterade artiklar


 • hur man lämnar in en iPhone app online
 • Hur man överför mobilnummer till en dator
 • hur du gör din dator trådlöst som en mobiltelefon
 • fördelarna med mobila skrivare
 • hur man använder Verizon Mobil Hotspot
 • fördelarna av en mobil datorsal
 • hur du formaterar T-Mobile MDA
 • hur man ansluter en dator till Internet via en mobiltelefon
 • hur man hittar mitt nätverk nyckel för vinna mobil på en Mac
 • typer av mobila datorutrustning