Dator > hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig

 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig


 • Med fler och fler människor köper bärbara datorer, har de blivit ett av de hetaste elektroniska produkter i år. Med försäljning och marknadsföring av netbook (i princip det är en sub-kompakt bärbar dator), de val för köpet blev mycket svårare. Denna artikel kommer att visa hur du sortera genom reklam och få vad du behöver i en dator
  1.
  Det första du måste bestämma om är där för att köpa en bärbar dator. Köpa från en online-källa kan du spara lite pengar, men guarentee /warrenty är nyckeln till en laptop köp. Inga om, ands och men. Köp inte en dator från en butik som kastar dig i händerna på tillverkaren omedelbart efter köpet eller avgifter en stor utsättning avgift. Det kan ta veckor för en dator att repareras /bytas ut på en tillverkare. I grund och botten, om du bor i ett avlägset område, online laptop köp är ute. De enda undantagen är de stora detaljhandlarna (t. ex. BestBuy, Wal-Mart, och Target) som har butiker men erbjuder bekvämligheten med på line köp. Under alla omständigheter ställa frågan "Hur får jag min bärbara datorn reparerad" och få det skriftligt. Inte göra ett undantag för detta. Du kommer att ångra det. Jag vet att det låter baklänges från hur du är van att köpa (hitta på objektet och sedan se om den finns tillgänglig) men tro mig, det här är det bästa sättet. Detta är en av de få fall där butiken är lika viktigt som produkten.
  2.
  Nu när du har bestämt dig för var du kan köpa en bärbar dator måste du bestämma vad du vill. Nu till de dåliga nyheterna med bärbara datorer. De oftast bara senaste 3-4 åren, så du gör en nu köpa. Köp inte en premie laptop med idén dess kommer att senaste 5-6 åren (som skrivbordet). När du gör ditt inköpsbeslut, det är vad du behöver just nu. Om du gör grafik CADD, kommer du uppenbarligen vill ha en stor skärm en 64-bitars operativsystem, och minst 4 GB minne. Handeln av den bärbara är större och tyngre, vilket gör det svårare att transportera. Om du gör en hel del resande, kan detta vara ett inconveniencel. Om du gör allmänna skolarbetet (eller ditt barn är), e-post och grundläggande affärsapplikationer (Word, Excel, PowerPoint Peachtree) en liten netbook kan vara det alternativ du söker. En netbook är mycket liten, lätt (vanligtvis mellan ett halvt kilo och 2 pounds), gott minne och hårddiskutrymme. Den avvägning med en netbook är att skärmen är liten, så se till att du kan se på skärmen, och det kommer inte att ge dig en huvudvärk använda den. Ett alternativ jag använder är när jag är på väg jag använder netbook skärmen, men hemma (och i mitt kontor) jag koppla in min netbook till en större bildskärm.
  3.
  Nu när du har bestämt dig för storlek /funktioner i din bärbara dator och där för att köpa den, titta på webbannonser. Jag ska bryta traditionen och berätta att numera nästan alla nya bärbara dator (även netbooks) kan hantera allt du kan kasta på den. Jag spelar spel, använder Photoshop, och CADD på min netbook. Kasta inte bort dina pengar på funktioner du inte behöver eller vill ha. Basera ditt beslut på behov. Om du kommer att vara på den bärbara datorn för lång tid, göra grafik eller förlängas CADD, behöver du en större skärm för att undvika huvudvärk, och lite mer RAM-minne (4GB) för extra hastighet. Titta inte på extrafunktionerna i en bärbar dator, titta på basen egenskaper (Screen, minne, Vikt och ledigt utrymme på hårddisken). Om extramaterialet är fria (såsom webbkameror och mikrofoner), säga tack och ta det. Om de kommer till överkurs, fråga dig själv om du behöver det. De flesta gånger kan köpas senare som en perifer.
  4.
  Titta över de annonser ordentligt och ta noggrann meddelande om recensioner. De flesta recensioner är skrivna av kunder som har köpt den priduct och är nöjd /missnöjd med det. Helt enkelt genom att läsa recensioner kan du berätta dålig kvalitet produkt från en keeper. Begränsa din sökning till två bärbara datorer. Inget mer. Och se till att de är till försäljning. Det finns inte mycket plats för justeringar prismässigt för bärbara datorer, men hey, spara $ 50 väntar på en försäljning är värt det.
  5.
  OK . . . du har bestämt dig var och vad . . . . nu är det dags att faktiskt gå till affären och röra den bärbara datorn. Om du är i en avlägsen plats, försök hitta någon som har namnet som du söker. Det enda sättet du kan vara säker på att du kommer att gilla den bärbara datorn är att titta på scren skriver om det (keyboards varierar vilt), och se om det pekdon (stick, beröring) är upp till dina önskemål. Det är ingen idé att köpa en laptop om du hatar skärmen eller tangentbordet. Om så är fallet, inte köpa. Gå hem, och börja om. Det kommer att ta längre tid på detta sätt, men när du är klar kommer du att ha vad du vill, inte en kompromiss som gjorts i butiken.
  6.
  Heres Nu det sista steget, och igen strider det mot vad du har lärt vid köp elektronik. Du kommer att vilja köpa den utökade warrenty, om det omfattar oavsiktliga skador. Ett annat föga känt faktum . . . . förlängas warrenty priser är förhandlingsbara, om du är upp till köpslående. Se bara till att oavsiktliga skador täcks. Vad detta betyder om du tappar din bärbara dator, kommer de ära warrenty? ASK. Vissa butiker har dessa typer av warrenties, och de är värt $ $ $. Den främsta orsaken bärbara datorer misslyckas är användare missbruk. Jag ber er inte att släppa din bärbara dator från ett tak eller sparka den, men med ett dyrt inköp som detta, täcka dina baser. Lycka till på ditt köp!


Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:nothing

Relaterade artiklar


 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?