Dator > Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?

 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?


 • Om du är trött på de problem du har upplevt med PC-datorer, kan du ge Apple ett försök. Apple-datorer har länge varit populära val för datorentusiaster och nya användare, liksom. Datorentusiaster som snabbhet och tillförlitlighet som Apple är kända, medan nykomlingar gillar att Apples datorer är i allmänhet ganska lätt att använda. Det finns flera ställen att köpa Apple-datorer, och det är en bra idé för konsumenter att undersöka varje alternativ noggrant

   


   

  Apple Store

  Många stora gallerior runt om i landet nu har egen Apple-butiker där konsumenterna inte bara kan köpa sin favorit Apple växel, men prova företagets breda utbud av produkter, liksom. Dessa butiker är stora, och de i allmänhet innehåller ett stort antal av Apples produkter, allt som kommer i en logisk fraktion. De som på marknaden för en Apple-dator kan prova MacBook, iMac och andra datorer, liksom den populära iPod och iPhone som har gjort Apple till ett så framgångsrikt företag. Om det inte finns någon Apple Store i närheten av ditt hem kan du också köpa Apple-datorer på företagets webbplats.

  Tredje parts detaljister

  Det finns ett antal av elektronik återförsäljare som bär Apple-produkter, och dessa återförsäljare kan vara användbart ställen som man kan köpa Apple-produkter. Konsumenter som vill prova på de produkter och faktiskt röra vid dem kommer att vilja gå ner till sin lokala elektronikbutiker, medan de som är bekväm shopping online kanske vill titta på Internet för sina favorit Apple-produkter.

  Följ med på en Computer Club

  Ett unikt sätt att få rabatterade Apple redskap är att ansluta en dator klubb i ditt område. Computer klubbar tillåter datorentusiaster och nybörjare lika lära sig mer om datorer och hur de fungerar. En av de bästa sakerna med dessa klubbar dator är det faktum att medlemmarna ofta har gamla redskap till salu-ibland till exceptionellt låga priser. Datorentusiaster ständigt uppgraderar sina system, och det innebär att de kan ha vissa försiktigt använt Apples datorer till salu.


Previous:Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov Next:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC

Relaterade artiklar


 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • felsökning en kanon S300 skrivare