Dator > felsökning en kanon S300 skrivare

 • felsökning en kanon S300 skrivare


 • Canon S300 bubbla skrivare är en färg bläckstråleskrivare, som skriver med hög kvalitet färgfotografier och en upplösning på 2. 400 av 1200 dpi. Dessutom skriver skrivaren kan Ouput med hastigheter upp till 11 sidor per minut. Med tiden kan du få problem med att använda Canon S300 skrivare. Lyckligtvis är de flesta frågorna är små och kan korrigeras med hjälp av felsökning tekniker

  Du behöver:. . .
  Canon S300 skrivare


  1
  Kontrollera att säkerställa att det är en tillräcklig mängd tillgängligt minne på din dators hårddisk om du upptäcker att din Canon S300 fungerar trögt eller inte ut alls. Avinstallera alla program som du inte använder regelbundet och skriva ut dokumentet. Du kommer att märka skrivaren att skriva ut dina dokument snabbare.
  2.
  Lägg mer papper till din Canon S300: s utskrift facket om den orangefärgade strömindikatorn på framsidan av skrivaren börjar blinka snabbt. Tryck på "Resume /Cancel på skrivaren när papperet har satts in, och ljuset slutar blinka.
  3.
  Avaktivera datorns buffra alternativ om du får" Error Skriva till USB "visas när du försöker skriva ut till din Canon S300 skrivare. Hover till det nedre högra delen av datorns skärm och högerklicka på skrivarikonen. Klicka på "Skrivare egenskaper" fliken och klicka på "Detaljer". Öppna fliken titeln "Spolning inställningar" och markera rutan bredvid "Skriv ut direkt till skrivare". Avsluta den här skärmen och skriva ut dokumentet.


Previous:IBM Thinkpad R50 vs r50e Next:Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e