Dator > Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov

 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov


 • Apple IPAD är det senaste elektroniska produkten på marknaden, men många människor vet inte vad den har att erbjuda och om det blir rätt produkt för dem. Om du försöker avgöra om Apple IPAD uppfyller dina behov du är inte ensam. Denna nya gadget verkar vara ett uppgraderad version av iPhone eller en Tablet PC, och det är verkligen på flesta sätt. Enheten är den senaste måste för alla elektroniska geek, näringsidkare, gamer, eller student som gillar att ha alla saker på sina fingertoppar. Detta är också bra för människor som inte är dator kunniga eftersom skärmarna är lätt att navigera och grafiken är mycket skarp och tydlig. Apple har gjort ett namn för sin egen med sin hypermoderna elektronik och IPAD kommer inte vara annorlunda. Möjliga en av de bästa egenskaperna av IPAD är möjligheten att lägga till program som är till nytta du

   


   


  1
  att avgöra Om Apple IPAD kommer att möta dina behov måste du först att bedöma hur du kommer att använda den nya enheten och vad din nuvarande internet och vanor dator.

  Kommer du titta på video eller spela spel? Om dessa videor och spel kräver en Flash Player IPAD inte kan vara det rätta valet för dig.

  Kommer du ladda ner böcker på nätet? Apple IPAD fungerar det bra med många av eBook program ut i dag, bland annat några media skriver!

  Har du redan har en iPhone eller iPod med massor av bra App s ner? Om så många av dem om inte alla av dem kommer att finnas tillgänglig för användning på din IPAD.

  Behöver du en bärbar enhet och gillar att ha den senaste elektroniska på marknaden? Då IPAD kan vara det bästa nya produkt för dig att visa upp för dina vänner.
  2.
  Nästa för att avgöra om Apple IPAD kommer att möta dina behov måste du fundera över var du kommer att använda Apple IPAD.

  Kommer du bara använda din Apple iPad hemma där du har en Wi-Fi-anslutning? Om så är standardmodellen av Apple IPAD kommer att vara bra för dig.

  Kommer du att resa med din Apple iPad i affärer eller nöje? Om så är fallet kommer du vill kontrollera att det finns gratis Wi-Fi där du kommer att resa eller kontrollera AT T täckningskarta till att det finns 3G-täckning finns, finns det en liten månadsavgift för 3G-tjänster med AT T.

  3.
  slutligen att avgöra om Apple IPAD kommer att möta dina behov måste du avgöra om en snygg bärbar dator är vad du letar efter. Apple IPAD är i grunden en Tablet PC, detta är inte en telefon som iPhone så om du har en iPhone men befinner dig frustrerad över skärmstorlek eller några av de andra funktioner som skulle göra det mer av en bärbar dator än Apple IPAD är nog för dig. Nu behöver du inte ha en iPhone att vara en god kandidat för Apple iPad men om du har haft en iPhone beslutet kommer att bli lättare för dig eftersom de är avsedda att vara mycket lika varandra.

  Den IPAD kommer att titta på filmer på din bärbara enhet mycket enklare eftersom skärmen är större än de flesta eReader på marknaden just nu. Det finns också den förbättrade spel och grafik jämfört med de flesta bärbara enheter eller tablet PC på marknaden.

  Som med alla nya uppfinningar det finns saker Apple skulle kunna göra för att förbättra IPAD, som att lägga en inbyggd kamera eller webbkamera funktion, men för det mesta är det en stor enhet och kommer att vara en som gör att konkurrensen måste kliva upp på plattan som Apple gör gång på gång.
   


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov