Dator > Hur konvertera en LCD till en pekskärm

 • Hur konvertera en LCD till en pekskärm


 • Använda en pekskärm med dator kan du göra några saker du inte skulle kunna göra med endast en mus och tangentbord. Du kan interagera med datorn på ett mer naturligt sätt. Du kan också göra skisser eller ta snabba anteckningar. Konvertera ett flytande kristaller (LCD) till en pekskärm kan göras genom att installera en av många kit. Dessa paket innehålla en tydlig skärm överlägg att sätta över skärmen, en skärm controller och Universal Serial Bus (USB) eller andra kabel typ som ansluts till datorn. Pekskärmen överlagring är av samma storlek på datorskärmen och finns installerat på skärmen i monitorn fallet. Detta är en ganska enkel uppgradering som de flesta kan utföra

  Du behöver:.
  LCD-pekskärm ombyggnadssats
  . Mikrofiberduk.


  1.
  Koppla ur monitorn. Öppna höljet datorskärmen noga genom att ta bort skruvarna som håller ihop den på baksidan av bildskärmen.
  2.
  Rengör datorskärmen och pekskärm overlay från ombyggnadssats ordentligt med en mikrofiber rengöringsduk. Rengör båda ytorna, eftersom det kommer att bli svårare att rengöra dem efter uppgraderingen är klar.
  3.
  Orient datorskärmen så att skärmen ansikten uppåt. Ta bort den främre bildskärmen ramen. Installera overlay pekskärmen över datorskärmen. Se till att orientera rätt sida utåt som är avsedd för touch (konsultera produktens manual för pekskärmen ombyggnadssats).
  4.
  Installera Controller-skärmen overlay inne i monitorn boende om det finns extra rum. Detta är den lilla kretskortet som sitter fast på pekskärmen overlay. Om det inte finns extra utrymme i målet, Drag ledningarna från skärmen till styrenheten tillsammans med den befintliga skärmkablar genom baksidan av målet.
  5.
  Sätt tillbaka skärmen ram över skärmen overlay. Se till att sidorna på pekskärmen overlay vistelse parallellt med sidorna av skärmen. Vänd försiktigt på bildskärmen över och sätt in skruvarna på baksidan som togs bort tidigare. Dra åt skruvarna nästan hela vägen. De bör inte dras åt till sina ursprungliga täthet, eftersom detta skulle kunna knäcka skärmen överlägget.
  6.
  Ställ din monitor till en upprätt position. Anslut videokabeln för skärmen till datorn och nätsladden. Koppla inte in kabeln från skärmen overlay handkontrollen till datorn tills du rådfråga LCD ombyggnadssats tillverkarens webbplats för råd om hur du installerar några drivrutiner och program för din modell.
  7.
  Anslut USB eller andra kabeln som levererades med satsen från skärmen överlägg styrenheten till datorn. Pekskärmen överlagring kommer att erkännas och installeras.
  8.
  Kalibrera pekskärmen overlay hjälp av det installerade programmet. Du behöver inte röra olika delar av skärmen så att skärmen överlägget kommer att vara i linje med datorskärmen när du uppmanas till. Den ursprungliga datorskärmen kommer fortfarande att användas för att visa video via pekskärmen overlay. Testa pekskärm med olika program på datorn.

  tips och varningar


 • katodstrålerör (CRT) datorskärmen fall inte bör användas. Dessa är farliga att öppna och kan skada dig.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man väljer en skärm pekskärm

Relaterade artiklar


 • hur man gör med överskott datorer
 • hur man använder enheten SanDisk flash med Apples mig
 • hur du installerar ett ljudkort på en Toshiba laptop med Windows XP
 • hur att fylla en patron Brother Toner tn250
 • hur man använder en Sony-enhet MicroVault flash
 • hur man läser en mac formaterad disk
 • hur man installerar toner i en Samsung skrivare SL-2510
 • hur du installerar HP-skrivare 5550
 • hur man byter hårddisk på en G4 Mac mini
 • hur man får en spegelblank yta på en dator fall