Dator > hur man installerar en Dell Wireless 1390 Mini Card

 • hur man installerar en Dell Wireless 1390 Mini Card


 • Utan en fungerande trådlöst kort kommer din bärbara dator måste ansluta till ett nätverk eller Internet källa direkt via en nätverkskabel. Om ditt trådlösa kort fungerar inte längre, eller din bärbara dator inte har ett trådlöst kort, kan du manuellt installera en ny Dell 1390 mini-PCI-kort. Kortet ansluts till mini-PCI-port på undersidan av din bärbara dator. Innan du installerar kortet, måste du också ta bort den aktuella nätverkskortet drivrutin via operativsystemet

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Nål-tång.
  Dell 1390 mini-PCI-kort.


  1.
  Navigera till "Start" och klicka på "Kontrollpanelen". Välj "System och underhåll" och navigera till "Enhetshanteraren". I Windows Vista behöver du också att klicka på "Fortsätt".
  2.
  Välj "Nätverkskort". Högerklicka på namnet på din bärbara dator nuvarande nätverkskort och välj "Avinstallera". Klicka på "Nästa" och "OK". Stäng av din bärbara dator.
  3.
  Ta din bärbara dator sladden och stänga skärmen locket. Vänd den bärbara datorn över. Leta reda på batterispärren reglaget, som i allmänhet är placerad i övre högra eller nedre vänstra änden av en bärbar dator: s fall.
  4.
  Tryck ner i baren och skjut den över till sin olåst läge att smälla batteriet något ur den bärbara datorns batteri Bay. Dra ut batteriet helt ur den bärbara datorn. Beroende på modell, kan batteriet vara belägen på övre eller nedre delen av fallet.
  5.
  Leta torget plasthölje som döljer den bärbara datorns mini-PCI-kort port. Locket är oftast i centrum eller vänstra delen av en bärbar dator fall. Lossa och ta bort locket är skruven med en stjärnskruvmejsel.
  6.
  Använda naglarna eller kanten av en platt skruvmejsel för att lyfta plastlocket av den bärbara: s fall och avslöjar torget mini-PCI-kort. Dra av de två kablarna monteras mot kanten av mini-PCI-kort. Du kan behöva använda nål-tång till ordentligt grepp och ta bort kablar.
  7.
  Skjuta undan de två metall eller plast säkra flikar placeras över den övre och undre kanten av kortet . Grepp både kanterna av kortet och dra bort den mini-PCI-port och ut ur den bärbara datorn.
  8.
  Sätt Dell 1390 mini-PCI-kortet i den öppna porten i 45 graders vinkel. Tryck ner kortet på plats och sätt tillbaka de två säkra flikarna för att låsa kortet. Placera plast mini-PCI täcka över kortet och sätt tillbaka skruven som togs bort tidigare.
  9.
  Tryck batteriet du tidigare tog bort tillbaka till bärbara öppna batterifacket. Vänd på laptop över, lyft öppna skärmen locket och tryck på strömbrytaren.
  10.
  Klicka på "Nästa" när "Ny maskinvara" alternativet visas på skärmen. Följ anvisningarna på skärmen för att installera Dell 1390 mini-PCI-kortets drivrutiner.

  Tips och varningar


 • Undvik att vidröra Dell 1390 Wireless Mini-PCI-kortet innan grundstötningen dig själv, eller så kan du förstöra kortet genom att avlossa statisk elektricitet. Tryck något av metall anslutna till golvet för att frigöra el i dina händer.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man återställer BIOS-lösenord återhämtning

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en fax till PC
 • hur man använder ett minne på en Dell-dator
 • hur man ställer in ett fjärrskrivbord till flera datorer
 • hur ta reda på vilka bärbara datorer en DVD-ROM kommer att passa
 • hur du ansluter Z-5500 högtalare via optisk kabel till en PC
 • hur du sparar data när datorns operativsystem kraschar
 • hur man installerar ljus i en dator torn
 • användningsområden för projektorer
 • hur man kan öka snabbheten för Compaq Computer
 • problem med externa USB-hårddiskar