Dator > hur man lär sig SQL-frågor

  • hur man lär sig SQL-frågor


  • Structured Query Language ( SQL ) är en avancerad plattform för att skapa och manipulera databaser . Programspråket är en branschstandard och kan användas i många olika databassystem . Skapa SQL -frågor är en värdefull och bärbar färdighet som kan tillämpas på nästan alla databasmiljö eller tillämpning. SQL erbjuder grundläggande tekniker för att infoga och extrahera data från en databas . Det ger också komplicerade strategier för filtrering och analys av data också. Graden av SQL komplexitet varierar beroende på situationen men även de mest avancerade SQL -frågor kan läras på ett strukturerat sätt .

    Du behöver :
    SQL -databas tillgång


    1
    inloggning till en SQL-databas . . Learning SQL uppnås bäst om du kan arbeta direkt med en databas under processen . SQL- frågor kräver extrem uppmärksamhet på detaljer . Medan den allmänna strategier kan läras utan interaktivitet , du kommer inte bli flytande i processen om du inte kan träna på en fungerande databas .
    2 .
    Hitta en bra online tutorial resurs från en välrenommerade SQL leverantör . Tre utmärkta och gratis tutorials är officiella MySQL- utvecklarens webbplats, W3 Schools dokumentation plats , och "SQL Course " Webbsida . Dessa resurser börjar med de mest grundläggande SQL-frågor och successivt introducera mer avancerade metoder för att manipulera en databas . MySQL webbplats är särskilt avancerad , eftersom det är den officiella dokumentationen för utbredda MySQL plattform och omfattar alla aspekter av dess användning . Den W3 Schools är en branschstandard webbutvecklare hänvisning webbplats som utbildar programmerare på alla Web språk, inklusive SQL . Den tredje parts webbplats SQLCourse fokuserar på avancerade ämnen och är en bra plats för att få ett nytt perspektiv på komplicerade fråga design .
    3 .
    Program SQL -frågor på ditt eget databassystem som du flyttar genom handledning . Till exempel, om en tutorial täcker den grundläggande att välja data i en databas med hjälp av " SELECT " uttalande , skapa frågan själv . Observera att alla SQL -kommandon tas upp i versaler . Även om frågorna tycks vara särskilt enkelt och okomplicerat , genomföra dem själv stelnar begreppen .
    4 .
    Skriv egna frågor utöver de som omfattas av handledningen . Programmering handlar om kreativitet och det är bäst att lära sig de grundläggande begreppen med egna parametrar , även om de liknar dem som omfattas av handledningen . Genom att utföra flera frågor av dina egna för varje som visas i en tutorial , är du säker på att bygga en stabil grund i språket .

    tips och varningar


  • Om du för närvarande inte har tillgång till en SQL- databas , kan du registrera dig för ett MySQL Linux -konto med någon av hundratals webbhotell . Många erbjuder billiga tjänster , och vissa är till och med gratis
  • Det är bäst att inte använda en aktiv och viktig SQL -databas för din inlärning . En liten stavfel i ett SQL-uttryck kan orsaka obotliga skador på en databas , inklusive förlust av data . Skapa en praxis databas för alla dina tutorials .

Previous:nothing Next:hur man bär en förskjutning klänning





Relaterade artiklar


  • hur man skapar ett datum manus
  • hur du startar program med AppleScript
  • hur man gör en siden blommig corsage
  • Hur skriver jag en temperatur konverteringsprogram med Visual C ?
  • JavaScript ajax tutorial
  • java quicktime tutorial
  • hur man använder en SQL-fråga för att få tillgång till egenskaper databasfält
  • skillnaden mellan en Java- applet & javascript
  • skeden av programvara livscykel
  • hur du ställer in DMZ på SonicWALL