Dator > java quicktime tutorial

 • java quicktime tutorial


 • Java är en populär plattform och programmeringsspråk. QuickTime är Apples multimedia plattform som tillåter ljud och video skapande och publicering . QuickTime för Java ( QTJava ) tillåter Java -utvecklare att dra nytta av QuickTime-funktioner på Windows och Macintosh

  inställningar

  setup för att använda QTJava kräver hämta och installera ett Java Development Kit (JDK ) eller Java Runtime Environment (JRE ) och Apple QuickTime . Enligt Apples dokumentation , i allmänhet QTJava biblioteket får installeras med QuickTime installeraren . QuickTime installationen också kopior nödvändiga filen ( QTJava. zip ) som innehåller QTJava biblioteket till " ext " katalog för systemets standardtypsnitt , JRE . Förutom Java och QuickTime , bör du upprätta ett integrerat utvecklingsmiljön (IDE ) som Eclipse eller NetBeans . Om utvecklingen plattformen är Mac OSX , då kan du använda Apples Xcode IDE .

  Arkitektur

  QuickTime för Java består av två skikt . Ett lager ger sömlös tillgång till QuickTime Programmer Interface ( API) genom Java . Detta lager är implementerat som en Java Native Interface genomförande . Det andra lagret består av en ansökan ram som samordnar utbyte av resurser mellan Java och QuickTime och gör det enklare sätt att använda QuickTime-funktioner .

  exempel på användningar

  QTJava fungerar för att skriva Java- program som använder QuickTime-funktioner för att spela olika typer av media som stöds av QuickTime . Du kan också använda den för att bygga applikationer som styr filmer och manipulera bilder . Förutom filmer och bilder kan QTJava ansökningar presenterar också och manipulera animationer av tredimensionell modeller .

  QTJava API

  QTJava API är indelad i paket som innehåller klasser som tillhandahåller liknande funktioner . Den Quicktime. app. view innehåller klasser som du kan använda för att spela upp och styra filmer och manipulera bilder . Den Quicktime. io paketet innehåller klasser som du kan använda för att hantera filer som stöds av QuickTime . Den Quicktime. app. time paketet innehåller gränssnitt och klasser för att hantera tid linjer och uppgifter . Den Quicktime. qd Paketet innehåller klasser för bekväm QuickDraw tråddragning. Den Quicktime. qd3d. camera paketet innehåller klasser för hantering av kamera information . Den Quicktime. sound innehåller klasser för att manipulera ljud . Bläddra igenom de olika paketen för att få en uppfattning om olika funktioner som finns i API .

  Andra överväganden

  Enligt Apples dokumentation behöver programmerare inte oroa dig för minneshantering , som QTJava är en Java API . Det påpekar också att Java metodanrop ger mycket lite overhead att personen samtalet . Den QTJava samtal översätta parametrar i Java-objekt från den underliggande C-biblioteket , leta efter fel och kasta undantag i fall av fel . QTJava har olika stöd matriser för webbläsare och Java -versioner i Mac OSX och Windows . Konsultera Apple dokumentation baserad på den plattform som du kommer att använda QTJava .


Previous:nothing Next:hur man gör egna spel på Game Maker

Relaterade artiklar


 • hur man läser textfiler med Visual Basic
 • diy hårddiskåterställning
 • hur man installerar en Vista-förberedda hårdvara uppgradering
 • hur man skapar en html & jsp hemsidan
 • hur man säkert tar bort hårddiskar från hårdvara
 • hur man skapar en fil i java
 • hur man skapar spel i Visual Basic
 • hur man installerar drivrutinen hårdvara
 • data recovery hårdvara
 • hur man skapar en värdegrund