Dator > hur man gör en kalender i PHP

  • hur man gör en kalender i PHP


  • PHP är ett programmeringsspråk för webbservrar . Det skapar applikationer för webbplatser och erbjuder många funktioner för att styra layout och funktionalitet i Web -baserad programvara . En interaktiv kalender , där du väljer och visa olika månader och dagar , är ett exempel på potentialen i detta programmeringsspråk. Programmera din egen kalender från grunden är en komplicerad och avancerad strävan . Du kan dock göra en kalender i PHP att använda andra tillgängliga verktyg med liten eller ingen programmering skicklighet .
    1 .
    Installera gratis PHP-kalender programvara på din webbplats . Detta open source program erbjuder online schemaläggning funktioner i en vanlig kalender gränssnitt . Alla kalenderns uppgifter lagras på webbservern och du använda och ändra dem genom kalendern webbsida . Snabbt hoppa mellan olika månader och år med hjälp av navigering länkarna längst upp i kalendern . En sökfunktion kan du hitta händelser oavsett datum . Du kan färgkoda enskilda kalenderposter , om så önskas , för att bättre organisera den visuella layouten på din planering.
    2 .
    Köp Easy PHP kalender för att göra en kalender i PHP för din webbplats . Även om denna produkt inte är gratis , kan du demo funktioner online innan du köper , och en gratis testversion installation finns också så du kan se om det uppfyller dina specifika behov. Denna kalender Programmet erbjuder två metoder för lagring av kalenderposter . En metod använder webbserverns egen databas . Om din server inte stöder databas drift , dock använder Easy PHP kalender också " flata filen " lagring i databaser , som lagrar data i enskilda filer på servern i stället . Programmet visar en liten navigering kalender med en lista över händelser under . Du kan musen över kalendern för att se en enskild dags information .
    3 .
    Ladda öppen källkod PHP Kalender från Keith Devens om du behöver ett gratis program för att göra en kalender i PHP . Detta enkla program visar en liten kalender på hemsidan . Du kan sedan anpassa dagar i kalendern med hjälp av olika PHP -taggar . Skapa färgade , lyfts fram eller blinkande dagar att beteckna händelser . Länka en kalender dag nummer på en webbsida att erbjuda besökaren mer information . Detta program är inte så robust som andra PHP kalendrar , men den använder också minimal kod och är enkel att använda .


Previous:nothing Next:hur man gör en hemsida i PHP 5





Relaterade artiklar


  • hur man lär sig php online gratis
  • hur man skapar en ansökan från en databas
  • vilka verktyg gör programmerare använda ?
  • hur man öppnar en Windows-applikation med Visual Basic
  • hur man fixar kolumner i DataGrid
  • hur du tar bort dubbletter från arrayer i Java
  • Hur konvertera en kalenderdag till en sträng
  • hur man använder välja var att matcha på alla kolumner i DB2
  • hur man skapar en pdf i ASP netto 2,0
  • Hur ändrar jag namnet på en blankett från en konstruktör ?