Dator > hur man bygger en mp3 -spelare med PHP

 • hur man bygger en mp3 -spelare med PHP


 • PHP är ett programmeringsspråk som används för att hantera webbplatser . Det processer algoritmer innan de lämnar server för att avgöra vilket innehåll ska levereras till en besökares webbläsare . Ett bra sätt att genomföra språket är att processen musikspellistor för leverans till en online MP3-spelare . Många webbplatser idag streama musik så artister kan främja senaste album eller dela ett urval av deras arbete. När PHP används med dessa online musikspelare , kan en rik uppsättning verktyg att erbjudas besökaren . Sortering låtar och skapa egna spellistor är bland de interaktiva funktionerna PHP kan lägga till en MP3 -spelare .
  1 .
  Installera " Wimpy " MP3 -spelare på din webbplats om du söker det mest flexibla integrationen med PHP . Den Wimpy spelare är en standard MP3 -uppspelning verktyg för webbplatser . Men det har utformats med PHP i åtanke . Spelaren svarar på alla dynamiska PHP -kommandon så att utvecklarna kan programmera anpassade gränssnitt för en webbplats . Använda " SQL " version av Wimpy , spelade de faktiska låtarna tillbaka av programvaran kan väljas med kontrollen på själva webbplatsen . Ett PHP -programmerare skulle kunna utforma dessa kontroller för att ge musikval , anpassade spellistor , sortering av sånger av några valda parametern och mer . De interaktiva möjligheterna begränsas bara av programmering uppfinningsrikedom. Wimpy finns som en fri rättegång , men fullt fungerande version kräver en licens .
  2 .
  Ladda FlamPlayer om du söker ett gratis alternativ för att bygga en PHP-driven MP3-spelare . FlamPlayer ger många av samma funktioner som Wimpy men gör det utan en licensavgift . Det är dock FlamPlayer inte en utbredd och väl testade programmet och dess upphovsman utvecklar programvaran som ett sidoprojekt . Men FlamPlayer kan visa ett logiskt val för alla som är intresserade interaktiva online MP3 -spelare design . Dynamisk spellista skapelsen är utvecklad med PHP och ger alla möjlighet till praktisk kontroll från webbsidan . Som med alla PHP-kompatibel programvara , är graden av interaktion på hemsidan endast begränsas av programmering skicklighet och kreativitet .
  3 .
  Integrera JW Player med din PHP-webbplatsen om du behöver en kvalitet gratis MP3 -spelare och är beredda att bygga hela PHP- programvara själv . JW Player erbjuder infödda PHP funktioner . Men JW Player visas på en webbsida med en vanlig remsa av kod som blir inbäddad i HTML . Creative PHP -programmerare kan manipulera det exakta innehållet i denna kod för att skapa en interaktiv upplevelse . Inbäddningskoden tillhandahålls av JW Player Webbplatsen innehåller ett enkelt URL-plats av de lagrade MP3-fil . PHP kan användas på hemsidan för att dynamiskt ändra vilken webbadress är produktionen i HTML och JW Player inbäddningskoden . Detta sätt skulle webbplats erbjuder oberoende låtlistor som användarna kan välja enskilda låtar . När du har valt , skickar PHP programmet korrekt URL till JW Player verktyget och spelar upp den valda MP3 .


Previous:nothing Next:hur man gör dataspel på Game Maker





Relaterade artiklar


 • hur man skriver datafiler i Visual Basic
 • Hur konvertera en sträng datum till ett datum
 • vad gör variabler betyder ?
 • hur man fixar upp och ner java bilder
 • hur man kan spara bilder från picturebox kontroll i Visual Basic
 • hur man skapar en pdf- fil som COBOL programutbud
 • hur man kan beräkna datum skillnaden i java
 • hur man startar en ny instans av Visual Basic
 • Game Maker 7,0 tutorials
 • hur man fyller en VB kombinationsruta med systemtypsnitt