Dator > kan Tablet PC skall installeras på en dator?

 • kan Tablet PC skall installeras på en dator?


 • En Tablet PC levereras med program gjord speciellt att arbeta på Tablet PC, och används för att inmatning vanlig skrift. Många undrar om du kan använda Tablet PC-programvara på en stationär också. Den Inmatningspanelen för Tablet PC är användbar på en stationär dator samt Tablet PC med hjälp av olika typer av inmatningsmetoder

  Inmatningspanelen

  inmatningspanelen en Tablet PC, även gjorts speciellt för Tablet PC, kan användas på ett skrivbord eller på en bärbar dator. Däremot fungerar den Inmatningspanelen väl med stationära datorer och bärbara datorer om du har touchscreen programvara installerad som känner tryckinmatning, eller om du har och kan använda en extern digitizer, eller penna som erkänner handstil.

  Input Method

  Inmatningspanelen innehåller tre metoder. Tablet PC's inbyggda handskriftsigenkänning programvaran omfattar språk, såsom förenklade kinesiska, traditionell kinesiska, koreanska, ryska, tyska, franska och engelska, bland annat. Med pennan, användaren insatsvaror information, i detta fall "skrift" och handskrift programvara omvandlar den till text på datorn eller Tablet skärm. Vissa datorer är utrustade med-tryckkänslig skärm, som också är förenliga med Inmatningspanelen. Återigen, handstil programvara översätter input FRM användaren röra vid skärmen till text. Den tangentbordet på skärmen i inmatningspanelen, som används när de två tidigare metoderna inte är tillgängliga ingångar information som den brukar.

  Använda Inmatningspanelen

  I Windows Vista och Windows 7, klicka på "Start" och sedan muspekaren över "Program" etikett tills menyn öppnas. Håll muspekaren över "Tillbehör" menyn etiketten tills det öppnas. Då hover etiketten "Tablet PC" tills den öppnas och klicka "Inmatningspanelen. " I Windows XP, ladda ner mjukvaran, som heter "Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 Recognizer Pack" från Support. Microsoft. com (se referenser) och spara den på skrivbordet. Installera det genom att dubbelklicka på uppsättningen upp ikonen för att öppna "InstallShield Wizard". Klicka på "" Installera nu ", för att automatiskt göra det möjligt för guiden att installera Tablet PC-programvara på datorn.

  När du är klar med installationen, tillgång till programmet genom att klicka på" Start "-knappen. När "Start-menyn" öppnas, sväva över "Alla program" etikett och vänta på menyn för att öppna. Sedan muspekaren över "Tillbehör" etiketten och vänta på att öppna. När den gör det muspekaren över "Tablet PC" etikett. När den menyn öppnas klickar du på "Inmatningspanelen" och inmatningspanelen öppnas.

  Överväganden

  Medan Inmatningspanelen för Tablet PC ingår i Windows Vista och Windows 7, Inmatningspanelen för Windows XP är pensionerad form Microsoft Support även om det fortfarande tillgänglig för nedladdning. Detta är en förberedelse för pensioneringen av de Windows XP-operativsystem. Detta innebär att Microsoft inte längre kommer att uppdatera, korrigera eller stödja på något sätt Tablet programmet PC-programvara.


Previous:nothing Next:hur att överföra data mellan SATA-hårddiskar

Relaterade artiklar


 • Felsökning påfyllda bläckpatroner i en kanon iP1800 skrivare
 • kan en vanlig skrivare upprättas för trådlöst?
 • Hur man laddar ner spel till en ipaq
 • hur man uppgraderar en iMac G4
 • Hur konvertera köra från NTFS
 • hur man hittar ett kompatibelt grafikkort
 • hur man återanvända en laptop skärm
 • hur man beräknar 3072 megabyte i gigabyte
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk till en Dell Dimension 9100 dator
 • hur man kan kontrollera bläcknivån i XP