Dator > hur man anpassar en Windows-skrivbordet att se ut som en Mac OS

 • hur man anpassar en Windows-skrivbordet att se ut som en Mac OS


 • Du kan justera din Windows-PC-gränssnitt så att det ser ut som en Mac. Många datoranvändare överväga Apples stationära bli renare, effektivare och mer estetiskt tilltalande än Microsofts. Medan prisskillnaden mellan de båda plattformarna kan vara betydande, kan du skapa en Mac titt på skrivbordet i Windows gratis
  1.
  Ladda ner en Mac tapet. Du kan bläddra igenom hundratals tapeter som ser ut som äkta Mac bakgrunder. När du har laddat ner och sparat filen på hårddisken, ändra Windows skrivbordsbakgrund från "Kontrollpanelen".
  2.
  Ta bort program genvägar från skrivbordet. En av de mest utmärkande dragen hos en Mac-skrivbordet är dess rena och prydlig look. Städa upp på skrivbordet i Windows genom att ta bort onödiga filer-ta bort de ikoner tar inte bort program, och du kan fortfarande ladda dessa program från Windows "Start-menyn. "
  3.
  Ladda Mac ikonuppsättningar. Det finns många alternativ att välja mellan, och du kan bläddra genom olika ikonuppsättningar innan du laddar ner den uppsättning som du vill ha för din dator. Ange var du vill spara filen, och när nedladdningen är klar, installera ikonuppsättningar att ändra din mapp, hårddisk och programikoner att se ut som de tillhör på en Mac.
  4.
  Dölj . Aktivitetsfältet längst ned på skrivbordet i Windows-skärmen Högerklicka på fält och välj "Egenskaper" och klicka på rutan intill "Auto-Hide Taskbar" för att aktivera funktionen, leta efter en liten bock i rutan efter du klickar på den. Denna funktion kommer att glida i Aktivitetsfältet ner utom synhåll när du flyttar bort markören. Baren kommer tillbaka igen om du tar med markören i nedre delen av skrivbordet.
  5.
  Ladda ner och installera markören som för Mac, som kommer att förändra utseendet på Windows musen pekare. Installera markören uppsättningen från den hämtade filen. Installation processer kan variera, beroende på vilken typ av markör som, hänvisa till bifogade "Readme" för enkla instruktioner
  6
  Skaffa Mac's "Dock-menyn" för skrivbordet i Windows. . . Ladda ner och installera ett program, till exempel Rocket Dock eller RK Launcher, för att få Mac utseende underskrift skrivbord. Installera programmet genom att följa de enkla instruktionerna på skärmen. En gång installerat, du kan anpassa docka genom att lägga till eller ta bort genvägar ikoner.
  7.
  Installera widgets. De mest populära desktop widgets för Windows finns tillgängliga från Google och Yahoo, och båda erbjuder hundratals alternativ att välja mellan. Bläddra igenom och ladda ner widgets du vill ha. Installera widgets för att visa dem på skrivbordet.
  8.
  Hämta och installera Mac programvara som är kompatibel med Windows genom att följa anvisningarna på skärmen. Populära Mac program för Windows inkluderar iTunes för musik, Safari för att surfa på Internet, QuickTime för videouppspelning, och Bonjour för nätverk. Starta om datorn efter hämtning programmen. När du startar datorn, bör skrivbordet ser ut som en Mac.

  Tips och varningar


 • Du kan även återskapa Mac titta på en Windows-skrivbord med teman eller skinn. Dessa verktyg att förändra sättet en Windows-skrivbordet ser ut, men är mindre flexibelt.
 • imitera en främmande gränssnitt kan vara resurskrävande. Om du har en långsam dator med Windows kan byta till en Mac skrivbordet ser påverkar datorns prestanda.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man donera datorer i Miami, Florida

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en HP Officejet 7310xi scanner
 • hur kan jag byta ut min tid modem Warner Cable?
 • Hur man laddar ner böcker till ett SD-kort i tända
 • hur man kan återställa en enhetsbokstav för CD-DVD-enhet i Windows XP Home Edition
 • typer av servrar som används på nätet
 • hur man bygger egna trådlösa datorn
 • hur man laddar en mp3 på ett SD-kort
 • Hur man testar en leverans datorkraft med en ohm mätare
 • hur man installerar en Compaq Presario 900 inverter
 • felsökning av en skanner Canon skrivare