Dator > Information om Dell Latitude D531

 • Information om Dell Latitude D531


 • Dell Latitude D531 är en business laptop från Dell populära Latitude D familj. Modellen levererar vad företagen söker i en praktisk bärbar dator i form av stabilitet, prestanda och värde. Som med alla Dell Latitude-modeller, är D531 konfigurerbar, tillåta enskilda aktörer att justera hårdvarukomponenter för förbättringar. Den bärbara datorn har också bra batteritid

  Visa Ljud

  Skärmen på D531 är en extra ljus 15,4-tums LCD-monitor, med många olika vinklar, bland annat från ovan och under dator. Monitorn visar tydlig, skarp text om en lösning av 1440 x 900 pixlar, och teckensnitt och ikonstorlekar kan justeras för att göra dokument och webbsidor ser mindre eller större. Medan du visar bilder med full ljusstyrka och klarhet, kan datorns LCD-skärm förlorar en del detaljer i mörka, skuggiga områden. DVD-uppspelning kan uppleva en del rörelseoskärpa, men totalt sett är skärmen kan visa rika bilder med djup. Ljudkvalitet och volym är mer än tillräcklig för mindre konferenser.

  Bygg Säkerhetsfunktioner

  D531 är byggt på en stark magnesiumlegering ram, som omfattar bas och LCD-panelen. Den stötsäker hårddisk är skyddad från plötslig påverkan, men är inte utrustad med ett aktivt skydd. Den mörkgrå av de yttre skal i kontrast mot ljusare nyanser på sockeln och runt ramen. Datasäkerhet och kryptering på D531 uppnås genom hantering av lösenord, avancerad TPM chipsets och Wave Embassy Trust Suite. Modellen innehåller inte en fingeravtrycksläsare eller smartkort.

  Tangentbord Hamnar

  D531 bärbara byggkvalitet gör för en fast, kompakt enhet med lättillgängliga knappar och portar. Datorn har en tyst tangentbord i full storlek, men saknar dedikerade Internet och multimedia tangenter, vilket är standard på vissa affärer bärbara datorer. Ett annat är brist på pekar-stick, som finns i flesta affärer bärbara datorer, det D531 har bara en touch-pad. Hamnar på den bärbara datorn har fyra USB och FireWire, VGA, S-Video och seriell port. Bukten på höger sida av basen kan användas för att fästa antingen en valfri DVD-enhet, extern hårddisk, sex-cells batteri eller ens en diskett-hårddisk.

  Performance

  D531 körs på en 2 GHz (gigahertz) AMD Turion-processor och 2 GB (gigabyte) minne som är utbyggbart upp till 4 GB. Medan specifikationer är minimala och praktiska, de är tillräckliga för de flesta affärsprogram och generella processer datoranvändning. Den bärbara datorn kan ladda gemensamma program smidigt och utföra instruktioner och processer smidigt. Grafikprestanda härstammar från ATI Radeon Xpress 1250 som är integrerat i moderkortet.

  Starter Software garanti

  D531 körs på Windows XP Pro och andra förinstallerade program inkluderar Creator Plus Suite för den integrerade DVD-brännare och InterVideo DVD-spelare. Dells QuickSet verktyg är frivilligt, så att användarna kan anpassa inställningar såsom energisparfunktioner, presentation läge, Wi-Fi-anslutning och inställningar för skrivare och delade mappar. Standard garanti på D531 är ett år, och Dell erbjuder frivilliga tre år och fyra planer år.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:skäl för en Apple Mac minnesuppgradering

Relaterade artiklar


 • hur rensa upp min nya HP-dator
 • hur rensa din hårddisk gratis
 • hur man driver en dator från ett flashminne
 • Hur vet jag om datorn har ett internt modem?
 • Duo-processor vs solo processor
 • hur man byter en te2100 inverter
 • hur du hittar den typ av fysiskt minne på en dator te
 • Hur man testar en leverans datorkraft med en ohm mätare
 • Skillnaden mellan flash-minne och RAM
 • Externa CD rw använder