Dator > hur man byter en intern tangentbordet i en laptop

  • hur man byter en intern tangentbordet i en laptop


  • Det finns många skäl till att ersätta en laptop tangentbord. Sticky, dåligt fungerande och trasiga tangenter är några av de främsta orsakerna till en ersättare. Byta ditt eget tangentbord är relativt enkelt och det kommer att spara mycket pengar på lång sikt. Du kan hitta ersättare tangentbord till ett mycket rimligt pris på auktionssajter och även på din lokala loppmarknad. De tjänar samma syfte, och det är mycket lättare än att vänta på ett nytt från tillverkaren, för att inte nämna billigare

    Du behöver:.
    Skruvmejsel.
    Tandpetare.
    Nya tangentbord.


    1.
    Touch en bit metall innan du börjar öppna din bärbara dator och gör detta regelbundet medan ersätter tangentbordet. Detta för att ladda ur eventuell statisk elektricitet som kan förstöra ditt moderkort.
    2.
    Stäng av datorn. Koppla den bärbara datorn från väggen och ta bort nätsladden. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn och se till att du låser upp de mekanismer säkerhetslåset innan du försöker dra ut den.
    3.
    Bort några skruvar som håller tangentbordet på plats. På flesta bärbara datorer finns det ett omslag som döljer skruvarna som du försiktigt dra bort. Skruvarna kan genom strategiskt dolda, så det är därför det är viktigt att konsultera din handbok innan du påbörjar
    4
    Skruva några plastbitar som kan hindra dig från att ta bort tangentbordet. . Lossa plast klipp som håller tangentbordet på plats. Med hjälp av en tandpetare att öppna plastclips hjälper till att undvika att bryta dem av misstag.
    5.
    Bort tangentbordet försiktigt men ta inte bort den hela vägen. Stanna när du har tillgång till det område där datakabel är ansluten till tangentbordet. Dra försiktigt på datakabeln till koppla ur det. Din gamla tangentbord är nu helt ute.
    6.
    Anslut den nya tangentbordet till datakabeln genom att försiktigt trycka in kabeln i porten.
    7.

    Sätt tangentbordet till den bärbara datorn och ersätta plast bitar som du var tvungen att ta bort när du tar ut det. Fäst plasten kontakter att hålla nya tangentbordet på plats.
    8.
    Tillbaka skruvarna som håller tangentbordet på plats och sätta tillbaka luckan. Vanligtvis behöver du bara trycka på den försiktigt och det klickar på plats igen.
    9.
    Byt ut batteriet och koppla in strömsladden till den bärbara datorn. Vänd den bärbara datorn igen och testa det nya tangentbordet.

    Tips och varningar


  • Skada som görs för att den bärbara datorn kan upphäva garantin. Om du stöter på problem, söka hjälp av en professionell.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Mac mini felsökning





Relaterade artiklar


  • Hur vet jag om en enhet är faktiskt spegling?
  • hur ta reda på när min Apple-garantin är upp?
  • hur du ansluter en Logitech webbkamera
  • hur du ansluter audio till ett grafikkort
  • hur man installerar en videoprojektor system i en kyrka
  • hur man använder kameran på ett CN3 bärbar dator
  • hur man installerar ett USB-tumme
  • hur man bygger datorer torn för återförsäljning
  • definiera analoga VGA-bildskärm
  • Hur berätta om sitt moderkort eller CPU som är död