Dator > hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk

 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk


 • Om du vill kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk måste du kopiera hela innehållet i den gamla hårddisken och överföra dessa innehåll till den nya. När ett program är installerat, inte bara programmet filer som lagras på hårddisken, men programmet installation data skrivs till registret också. Därför är det inte möjligt att helt enkelt kopiera programmet filer från en dator till en annan om du inte klona hela hårddisken-inklusive OS och alla i systemet data-till en ny enhet.
     När kloning är klar kommer dock inte bara du har en fungerande kopia av Microsoft Office kan du ta bort från den nya enheten onödiga filer eller program som du överförs över.

  Du behöver:
  Norton Ghost programvara
   


  1
  Anslut den andra hårddisken till en dator installeras med Microsoft Office. . . Om enheten inte är externa (med andra ord kan du inte koppla in den i datorer med USB eller FireWire), kan du installera hårddisken i en tillgänglig utrymme inuti datorns inre. Men det är oftast mycket lättare att bara köpa en billig USB-enhet kit och omvandla intern enhet till en extern.
  2.
  Ladda ner, installera och köra Norton Ghost, en verktygsprogram som gör att du kan klona dig hela hårddisken. När programmet startar, klicka på "Ghost Avancerat".
  3.
  På höger sida, klicka på "Clone". Den "Clone Wizard" kommer att visas.
  4.
  Utse din "Källa" hårddisk (det här kommer att bli den enhet där Microsoft Office-filer) och sedan utse din "Destination"-enhet ( där filerna ska kopieras till). Se till att du väljer den korrekta enheter. Granska disken information finns på undersidan av guiden för att kontrollera storlek och modell om det behövs.
  5.
  Klicka på "Nästa" för att sedan "Nästa" igen bekräfta dina alternativ. På "Task Sammanfattning" på sidan Granska dina val en sista gång för att försäkra att de är korrekta och klicka på "Kör nu. " Ditt system kommer att startas om.
  6.
  Vänta på kloning processen är färdig. Datorn kommer att starta automatiskt när kloning processen är klar. Efter din OS har lästs in, kontrollera din nya enhetens innehåll för att se alla filer-inklusive Microsoft Office-var ordentligt överförda
   

  tips och varningar


  <. li> Formatera den nya hårddisken innan du utför kloning processen.

  • klon inte innehållet i en annan enhet där Microsoft Office om du inte är ägare av detta exemplar
  • Säkerhetskopiera dina filer innan kloning enheten. Om något går fel under kloning process, viktig data kan gå förlorad.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man skriver innehållet i dataset till excel -fil i Visual Basic 2005
 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • hur man använder logik uttalanden i Excel
 • hur du exporterar HTML-tabell till Excel
 • hur man kan spara Excel-filer i Visual Basic 6
 • Visual Studio Tools för Microsoft Office-systemet
 • Hur konvertera MS Excel till mysql med php