Dator > hur du skriver ut Word-dokument på en zebra skrivare

  • hur du skriver ut Word-dokument på en zebra skrivare


  • Etiketter och små kort kan enkelt skrivas ut med en Zebra skrivare. Zebra skrivare är specialiserade skrivare skapas för att skriva ut etiketter, kort och små taggar. Om du har en Zebra skrivare för ditt företag eller för hemmet, kan du använda programvaran medföljer skrivaren för att göra dina etiketter eller du kan använda Microsoft Word för att skapa dina etiketter och skriva ut dem på en Zebra skrivare. Microsoft Word kan konfigureras för att arbeta med Zebra skrivare

    Du behöver:.
    Zebra skrivare
    . Etikettark.
    Microsoft Word program.


    1.
    Anslut din Zebra skrivaren till datorn via DB-9 serieport. Installera Zebra skrivare på din dator. Du kan hämta ner den nödvändiga drivrutinen från Zebra Technologies hemsida om din installation disken inte innehåller drivrutinerna. Se till att du laddar ner rätt drivrutin för ditt operativsystem och skrivare.
    2.
    Öppna Zebra skrivaren och ladda etikettark. Se till att arken är säkert placerade inuti Zebra skrivare eftersom du vill att informationen du skriver ut att vara centrerad på etikettark. Zebra Technologies sälja sina egna etikettark, men du kan också ersätta den korrekta etikettarken produceras av ett annat märke. Detta kommer att ställa in skrivaren så att du kan fokusera på utskrift av etiketter senare från Word.
    3.
    Starta Microsoft Word och klicka på Verktyg-menyn. Under Verktyg väljer etiketter. En popup-ruta kommer att visa där du uppmanas att mata in den information du behöver på etiketten. Detta kan vara en adress eller ett namn. Se till att du väljer rätt etikett storlek som motsvarar den rättighet etikettarket storlek.
    4.
    Ange antal etiketter du behöver skrivas på ett ark. Detta kan vara en enda etikett eller flera sådana. Välj lämpligt antal rader och kolumner. Klicka på "Full sida med samma etikett" att få den information upprepa hela rader och kolumner som du angav. Klicka på OK.
    5.
    Klicka på "Etiketter" igen under Verktyg-menyn och klicka sedan på Skriv ut. Ännu en popup-ruta kommer att visa du uppmanas att välja rätt skrivare. Välj Zebra skrivare du konfigurerat i början. Se till att du även väljer rätt förinställda, beroende på hur mörka du vill att etiketterna ska skrivas ut.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur anger jag en återspegling av en flash-enhet?





Relaterade artiklar


  • hur man ändrar datorns effekter högtalarljudet
  • hur man kan kontrollera en partition i xp
  • om att överföra filer från dator till dator med ett USB-minne
  • hur till check firmware version på en Dell-server
  • hur man hittar videodrivrutinerna
  • hur man byter en back ljus i en Sony Vaio laptop
  • hur man fixar "Spooler delsystemet app har stött på ett problem och måste avslutas"
  • hur man läser en laptop enhet med en dator
  • hur man byter en dvd-läsare på en dator
  • hur man raderar en Mac-dator hårddisk