Dator > Document Imaging hårdvara

 • Document Imaging hårdvara


 • Enligt Microsoft är Document Imaging färd med att skanna in pappersdokument och konvertera dem till digitala bilder som sedan lagras på en CD, DVD eller andra anordningar för magnetisk lagring. Hårdvara för detta digitala arbetsflöde ingår skannrar, datorer, nätverk och lagringsenheter eller media

  Du behöver:.
  Andra bildskärmen
  . Liten Phillips skruvmejsel.
  Antistatiskt armband.
  Tillgång till Internet.
  Administratörsnivå konto.

  flatbäddsscannrar

  Document Imaging Processen börjar med scanning. För kontor i hemmet eller för personligt bruk, är en flatbäddsskanner tillräckligt. Flatbäddsskannrar kan användas för att skanna pappersdokument eller OH-en i taget. Den ursprungliga placeras på skannerglaset manuellt och efter skanning, tas bort och ersättas med ett annat papper. Flatbäddsskannrar är billiga och kommer med ett brett utbud av funktioner.

  Produktion Scanners

  Produktion skannrar använder dokumentmatare och dokumentet automatiskt matas in i skannern och matas ut i en behållare. Dessa skannrar kan normalt hålla 100 dokumentsidor i inmatningsfacket och scanna upp till 100 dokument per minut. Handlingar måste förberedas för scanning för att försäkra korrekt utfodring. Tape, gem och efter dess måste bort för att minska fastnar i fodret området. Dessa skannrar är mycket dyra och används av organisationer som företag sjukförsäkring och regeringen att konvertera äldre dokument till digitala filer.

  Dator

  Arbetsflödet måste innehålla en värddator där programvaran för skannern är installerad. Kontrollen av skannern utförs vanligtvis på värddatorn. Under installationsprocessen kan regler skall tillämpas vid kontroll färgprofiler och hur den digitala filen ska hanteras när skanningen är klar. Filformat och tillstånd kan även anges på värddatorn.

  Lagring

  I ett hemmakontor eller för personligt bruk, kan filerna lagras vanligtvis på hårddisken för värddatorn. Dessa filer kan sedan brännas på en CD eller DVD för arkivering. På ett professionellt system kommer värddatorn sällan användas för förvaring. Enheter tenderar att fylla upp snabbt på 100 dokument per minut. RAID-lagringsenheter eller andra typer av lagringssystem används för digital fil lagring och hantering.

  Nätverk /Router

  För ett dokument bildprogram process ska fungera är det viktigt att ha alla enheter i samma nätverk. Detta gör det enkelt för skannern för att spara bilderna på en nätverksenhet än värddatorn. Nätverkshubben måste alltid ha värddatorn, skanner och lagringsenhet identifierade och ha rätt behörighet. En router kan också användas för att skicka filer internt via nätet eller till ett annat nätverk med rätt behörighet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar en hårddisk på din Compaq Evo n180 laptop

Relaterade artiklar


 • hur man återställer Mac Pro minne
 • Hur konvertera partitionen NTFS
 • hur man ändrar färg på en Kodak esp3 skrivare
 • vad är skillnaden mellan en mini-laptop och en bärbar dator?
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • hur man demonterar en pc
 • hur man kan återställa en Windows-skärmen på en bärbar dator
 • hur man får MAC-adressen från en bärbar dator
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • hur du formaterar en hårddisk för nybörjare