Dator > hur man ansluter en bärbar dator till en tv & stereo

 • hur man ansluter en bärbar dator till en tv & stereo


 • Många människor tittar på TV på sina datorer, eftersom de kan titta på videoinnehåll "on demand". Det är, med en Internet-anslutning kan användare besöker webbplatser och titta på tv visar när och var de vill. Om du är någon som tycker om att titta på videoinnehåll på din bärbara dator, men du tycker inte att titta på innehållet på en så liten skärm kan du ansluta din bärbara dator till din TV och stereo

  Du behöver:.
  anslutningskabel (HDMI eller VGA till komposit-kabel).
  3.
  5 mm till RCA-ljudkabel.


  1.
  Stäng av Stero och TV.
  2.
  Anslut ena änden av videokabeln till din bärbara dator . Om du har både en nyare bärbar dator som är utrustad med en HDMI-port tillsammans med en HD-TV, använda HDMI-kabeln. Innebär dock en mer typisk situation med hjälp av en VGA till komposit-kabel. Om din laptop inte har någon HDMI-port, anslut VGA slutet av VGA till komposit-kabeln till din bärbara VGA-port.
  3.
  Anslut den andra änden av videokabeln till din TV. Videoinmatningsportar kan hittas på framsidan, sidorna, eller TV: ns baksida. Leta efter namnet på ingång bredvid videoklippet jack du har kopplat datorn till. Till exempel har många tv-apparater etikett ingångarna "Input 1", "Input 2" och "Input 3. " Kom ihåg namnet på jack du har kopplat datorn till.
  4.
  Anslut din bärbara dator till din stereo mottagare med 3,5 mm till RCA-kabel. Anslut den 3,5 mm änden av kabeln till din bärbara dator hörlursuttag. Anslut den andra änden av kabeln, som innehåller en röd och vit Jack, i ljudingången ingångarna på stereon. Leta efter namnet på ingångskällan bredvid ljuduttag du har kopplat datorn till. Till exempel har många stereo mottagare har ingångar märkta "TV", "DVD", "VCR" och "AUX". Kom ihåg namnet på jack du har kopplat datorn till.
  5.
  Sätt på din TV. Ändra ingångskälla så att den visar din dator genom att trycka på "Input" eller "Source"-knappen på TV: ns fjärrkontroll. Tryck på knappen på fjärrkontrollen tills din TV visar ingångskälla du antecknade i steg 3. Till exempel, om du har kopplat din dator till "Ingång 3," Använd din fjärrkontroll för att ändra TV: ns ingång till "Input 3. "
  6.
  Slå på stereon och förändring ingången ljudkälla till ingången att datorn är ansluten till. Använd din stereo fjärrkontroll eller tryck på knappen "Källa" på stereon. Tryck på namnet på den ljudingångskälla du noterade i steg 4. Till exempel, om du har kopplat din dator till "AUX"-ingång, tryck på "AUX"-knappen på handkontrollen eller stereon.
  7.
  Se till att din bärbara dator är visar video till TV. Öppna "Display Settings" på datorn genom att klicka "Start", "Kontrollpanelen", "Utseende och anpassning", "Anpassning" och "Bildskärmsinställningar". Under "En ny bildskärm upptäcktes", väljer "speglas" display och klicka på OK. " Din dator ska nu spegelskärm identiskt innehåll på din bärbara dator skärm och TV-skärmen.
  8.
  Höj volymen på din bärbara dator för att se ljud skickas till stereon.


Previous:vad är en signal diod? Next:om att utöka RAM-minnet av en asus laptop

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en musik-cd på min hp pavilion
 • Inaktivera skrivskyddet på en flash-enhet
 • hur du på Förhandsgranska på en Epson 1290 i Vista
 • Hur uppgraderar man en hårddisk & hålla data från den gamla?
 • felsökning av en Logitech trådlöst tangentbord och mus
 • hur man använder SanDisk USB-minne
 • hur till återvinna vista volym med Windows XP
 • hur man gör konst av gamla datorkomponenter
 • hur du skannar dokument på en Hewlett Packard kontor jet 4100 allt-i-ett-dator
 • hur man installerar en inbäddad Flash-enhet