Dator > hjälp på Epson R230 cd utskrift

  • hjälp på Epson R230 cd utskrift


  • Epson R230 är en bläckstråleskrivare kompatibel med Windows och Macintosh-datorer. Utöver sina andra funktioner, kommer R230 utrustad med möjligheten att skriva ut bilder på ytan av CD eller DVD. Processen är ganska enkel, men du kan finna att det är nödvändigt att experimentera lite för att nå ett tillfredsställande resultat

    Skriva Kontrollera att du har Epson Print CD programmet installerat på din dator genom att kontrollera din "Start" menyn om Windows eller "Program" mapp om kör Mac OS X. Om ansökan saknas kan du installera det från CD-skivan som kom förpackade med skrivaren, om du har tappat bort CD: n kan du ladda ner nödvändiga dataprogram för att skriva direkt från Epson: s webbplats (se Resurser). Epson Print CD medföljer andra dataprogram för att skriva, så du kanske måste köra installationsprogrammet och särskilt markera ansökan installationen.

    När du väl har mjukvaran klar, kontrollera att skivan du vill skriva ut om är lämplig att använda. Epson R230 är utformad för att skriva ut på 12-eller 8-tums skivor, varav den sistnämnda kräver användning av en speciell adapter. Skivan skall vara konstruerad speciellt för att användas i en skrivare-kontrollera märkningen för ordet "utskrivbara"-och det borde redan ha sitt data bränns på den. Se till att skivan är fri från fukt och försöka ha lite reservdelar hands om du skulle stöta på problem med dina första tryck.

    För att börja skriva, öppna skrivarens lock och sätter in skivan i facket med etiketten uppåt. Sätt in magasinet i CD /DVD-facket guide, ta hand att se till att facket går under fliken på höger sida av facket guide, stäng sedan ut luckan. Sedan öppnar den fil du vill skriva ut och välj sedan "Skriv ut" från "Arkiv"-menyn. Välj "CD /DVD" eller "CD /DVD Premium Surface" som media skriver och se till att "Test Print Pattern" är inställt på "Ingen". Klicka på "Skriv ut" för att börja skriva skivan.

    När skivan har skrivits ut, måste du ge det tillräckligt med tid att torka innan du försöker använda den. Beroende på utformning, färgmättnad och om du valt "CD /DVD Premium Surface" som media skriver, torkningen kan ta så länge som en dag att slutföra. Om du märker något problem med den färdiga produkten, t. ex. en skev bild, kan du kanske rätta till dem inifrån Epson Print CD ansökan eller "Print"-fönstret. Leta efter alternativ som heter "Avancerat", "Color Correction" och "Position justering. "


Previous:nothing Next:vad patroner är förenligt med en HP 2560 skrivare?





Relaterade artiklar


  • hur man återanvända en laptop skärm
  • hur man demonterar en Maxtor hårddisk
  • hur du tar bort DVD från en Acer laptop
  • GeForce 6600le SLI problem
  • hur till återvinna en kraschad hårddisk
  • hur man byter en DVD-enhet på en Mac G4 spegel dörr
  • hur man kan jämföra datorer med hastigheter
  • hur du kan få ett nytt moderkort i en Dell GX 150
  • hk patron felsökning
  • Hur man monterar en enhet