Dator > felsökning av en Canon PIXMA MP480

 • felsökning av en Canon PIXMA MP480


 • Canon har raden av skrivare man kallar sitt "allt-i-ett" skrivare. Dessa skrivare kan utföra flera funktioner utöver enkla utskrifter. Canon Pixma MP480 är en färgskrivare som hanterar både bilder och traditionella utskriftsjobb. Vidare är PIXMA MP480 utrustad med en kopiator och en skanner. Om du upplever problem med skrivare, kopiator eller scanner kan du felsöka dem och möjligen rätta till dem

  Du behöver:. .
  Liten Phillips skruvmejsel
  Antistatarmband.


  1.
  ansluta säkert nätsladden till skrivaren och vägguttaget om strömmen är opålitlig eller obefintlig. Nätsladden ansluts till baksidan av Canon Pixma MP480.
  2.
  Ta bort papper som fastnat om skrivaren stannat mitt i ett jobb. Leta då nära hatthyllan eller papperet utmatningsfacket. Om du kan se det papper som fastnat utan att öppna enheten och ta försiktigt bort papper som fastnat och tryck på "OK"-knappen på skrivaren. Om du inte kan se sylt, stänga av skrivaren och öppna upp skannern. Leta reda på och ta bort papper som fastnat. Tryck "OK" efter sylt rensas.
  3.
  Välj "förhindra förlust av utskriftsdata" alternativ om din utskrift eller kopiering kan inte komplett. Klicka på "File" och sedan "Print Options" i programmet du försöker skriva ut från. Klicka sedan på "Utskriftsformat" och klicka på "förhindra förlust av utskriftsdata" kryssrutan. Prova utskriften eller kopieringen igen.
  4.
  Frigör utrymme på hårddisken om din utskrift eller kopiering är inte avslutad. Ibland en brist på minne på hårddisken kan orsaka att utskriften eller kopieringen att avbryta. Ta bort alla onödiga filer på din disk för att frigöra utrymme och försök utskriftsjobbet igen.
  5.
  Anslut USB-kabeln till en annan USB-port på datorn om du får ett felmeddelande meddelande under en skanning. Prova skanna igen.
  6.
  Starta om datorn om skannern inte svarar. Omstart kan låta datorn för att återställa och åtgärda eventuella scanner problem.
  7.
  Ändra upplösningen på din dator om skannern är extremt långsam. Öppna MP Navigator-programvara som är installerad på din skrivare. Klicka på "File" och sedan "Skanna Inställningar" för att ange en resolution. Resolutioner skall variera mellan 75 punkter per tum (dpi) och 300 dpi.
  8.
  Återställ ditt Canon Pixma MP480. Stäng av skrivaren och koppla ur den från vägguttaget. Vänta några sekunder innan du kopplar tillbaka i. Försök din utskrift, skanning eller kopiering igen.


Previous:nothing Next:Vad är en DVD + R?





Relaterade artiklar


 • hur man skapar en återställa disken i Vista för en Acer 5310
 • hur du hittar din dator serienummer
 • hur man öppnar en Compaq Evo D500 fall
 • skillnaden mellan ATX & mini ATX formfaktor
 • felsökning Ethernet controller en Dell gx280
 • hur man frigöra minne på din hårddisk
 • hur man byter batterier i en Logitech V320 mus
 • hur man fixar en LCD-bildskärm som flimrar
 • hur man gör i Windows XP tema visas igen
 • hur du tar bort den trojanska hästen msnhook.dll