Dator > Hur fungerar ett arbete internet telefon?

 • Hur fungerar ett arbete internet telefon?


 • Internet-telefoner, även känd som VoIP-telefoner, använda en viss tjänst som kallas Voice over Internet Protocol. De har ofta ansluter till ett hem Internet-anslutning. De fungerar som alla andra telefonen, förutom att de inte sänder signaler till ditt lokala telefonbolag, men via Internet. Internet-telefoner kan användas för att ringa vanliga telefoner så länge som din VoIP-operatör tillåter det

  hur de fungerar

  En Internet telefonen sänder en signal från ditt hem router, som vidarebefordrar din signal till din Internetleverantör hoppa över. Switchen sedan rutter din signal till destinationen, vilket är ofta nog din VoIP-operatör router. Därifrån är begäran för ett samtal som gjorts och routern kommer att avgöra vilka växlar att skicka signal till. Om du ringer en amerikansk fast telefon, till exempel, kommer din VoIP-router skicka samtalet framställningen till sina telefonväxlar i USA. Om du ringer en annan användare av din VoIP-tjänst, ibland VoIP routern routa dina signaler direkt till mottagaren, eftersom det är en Internet-till-Internet telefonsamtal.

  Utrustning som behövs

  Om du inte redan har gjort det måste du köpa en router för att lägga till en Internet-telefon till din Internet-anslutning. Om du bara har ett modem, finns det inget utrymme för att telefonen ska kunna anslutas. Beroende på din VoIP-tjänst kan du behöva köpa en VoIP adapter från dem och använda din vanliga telefon för att placera telefonsamtal. Internet telefonbolag Vonage, till exempel, gör du köpa en telefon adapter så du kan fästa en vanlig telefon till den för att ringa.

  Fördelar

  Med en Internet-telefon, du behöver inte datorn att ringa samtal via VoIP. Du kan helt enkelt använda telefonen som vilken annan telefon så länge som din router och modem är påslagna. Du kan göra många saker på din Internet-telefon som inte är tillgängliga via traditionella telefonbolag, som att kalla utanför ditt land utan extra avgifter. En annan fördel är att du inte fastnat i en plats om du vill ringa. Du kan ringa via din Internet-telefon från vilken plats som helst.

  Överväganden

  Var medveten om att om du byter ut fast med en VoIP-tjänst, kommer du inte att kunna ringa nödsamtal. Du kommer inte heller ha möjlighet att ringa vid strömavbrott. Om du planerar att ersätta din fasta tjänster med VoIP, fundera på att skaffa en mobiltelefon om du inte har en redan. Du kan få en förbetald mobiltelefon just för nödsamtal.

  Avgifter från VoIP-tjänster

  De flesta VoIP-tjänster kommer att debitera dig en enkel platt avgift per månad för en viss samtalsplan. Du kommer att få betala extra för alla samtal som du gör som ligger utanför planens täckning. Var noga med att läsa varje detalj i din plan så att du inte slutar upp med oväntade avgifter. Vissa VoIP-tjänster debitera dig för varje minut av användning, medan andra erbjuder olika planer.


Previous:nothing Next:hur du tar bort locket på en Dell laptop bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man fyller deskjet bläckpatroner
 • Ta bort en portabel enhet säkert
 • felsökning av en HP Deskjet 3745
 • Hur skannar jag från min HP-skrivare till datorn?
 • hur du slår på tangentbordet ljus på en IBM T23 laptop
 • hur man väljer och installerar en trådlös router
 • hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac
 • hur du tar bort locket på en Dell laptop bildskärm
 • hur man byter processor i en Dell Latitude
 • hur man fixar datorn inredning strömkabel