Dator > hur man installerar ett grafikkort i en Inspiron 6000

 • hur man installerar ett grafikkort i en Inspiron 6000


 • Ett grafikkort är en bit hårdvara som sänder en videosignal till en utenhet, t. ex. en videoskärm. När det gäller de Inspiron 6000, måste du helt isär din bärbara dator för att få tillgång till din video-kortplats. Även om detta är inte så svårt, ska det göras noga, eftersom du kommer att arbeta med känsliga komponenter i din bärbara dator

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din Dell Inspiron bärbara dator och koppla sedan bort strömkabeln och ta ut batteriet. Koppla från alla diverse kablar eller kringutrustning som tangentbord, externa hårddiskar och modem.
  2.
  Sätt på en anti-statisk vristband och fäst tråden klippet till höljet på den bärbara datorn . Detta för att hindra stötar från statisk elektricitet.
  3.
  Placera datorn nedåt och ta bort de två Phillips huvud-skruvar som håller fast hårddisken på plats. Skjut hårddisken ur hårddisken facket och ställ den åt sidan. Placera datorn uppåt.
  4.
  Använd en platt skruvmejsel för att bända upp på tangentbordet bezel. Ramen är en tunn remsa av plast mellan tangentbordet och LCD-skärmen. Ta bort det från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  5.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra tangentbordet på plats. Lägg skruvarna åt sidan och lyft sedan upp på tangentbordet och koppla bort tangentbord bandet kontakten från den bärbara datorns logikkort. Ta tangentbordet helt från den bärbara basen och lägg den åt sidan noggrant.
  6.
  Bort de två Phillips, skruvar på vardera sidan av LCD-displayen som ansluter skärmen till den bärbara bas. Lyft LCD skärmen från den bärbara datorn och sedan ta bort skruven fästa jordkabel till logikkortet. Koppla en jordkabel och flatkabeln från moderkortet.
  7.
  Lyft LCD-skärmen ur den bärbara datorn basen och den försiktigt åt sidan.
  8.
  Placera datorn nedåt, sedan bort 13 Phillips-skruvarna från botten höljet. Vänd datorn vänd uppåt och ta sedan bort den enda skruv att fästa handledsstödet till den bärbara datorns bas.
  9.
  Koppla bort styrplattan kabeln från moderkortet. Lyft och ta bort handledsstödet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  10.
  Ta bort de två Phillips-skruvar fästa grafikkortet till den bärbara datorn. Lyft grafikkortet ur logikkortet och lägg den åt sidan.
  11.
  Installera nytt grafikkort genom att upprepa steg 1 till 9 i omvänd ordning. Slå på din bärbara dator.
  12.
  Sätt i skivan som följde med grafikkortet i din bärbara CD-ROM-enhet. Följ instruktionerna för att installera ditt grafikkort drivrutin på din bärbara dator.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man lösenord en enhet

Relaterade artiklar


 • hur man återställer Epson chips
 • olika typer av bärbara datorer
 • hur man byter en Toshiba laptop’s gb
 • Hur låser jag upp mitt tangentbord på min Dell laptop?
 • olika PC-kort
 • hur man använder ett ATX-nätaggregat med ATX moderkort
 • hur man byter dell laptop inbyggda högtalare
 • Hur man väljer ett grafikkort pci
 • hur man skriver ut på film eller polypropen
 • Inaktivera pekplattan på en bärbar dator benq