Dator > hur man bygger ett hem system videoövervakningssystem med min pc

 • hur man bygger ett hem system videoövervakningssystem med min pc


 • Eftersom kostnaden för videoövervakning fortsätter att ramla, göra DIY övervakning mer tillgänglig för fler budgetar, och eftersom tekniken blir mer användarvänlig, är många villaägare väljer att sätta ihop ett videoövervakningssystem de kan operera från ett hem stationär dator. Det finns två metoder för detta projekt. Använder ledningar eller trådlösa kamera metoder

  med Hard Wired Kameror


  1.
  Köp en video "splitter" eller "multiplexing" PC-kort till din stationära dator. Detta är ett grafikkort som erbjuder en hamn eller flera hamnar, för att ansluta fastprogrammerade videoövervakningskameror direkt till din dator. Videokamera PC-kort kan köpas separat eller medföljer videokameror avsedda för detta. De flesta kombinerade paket kommer med mjukvara som kommer att dela upp din datorskärm i lämpliga avsnitt för att göra det möjligt att visa flera kameran fångar scener på en gång.
  2.
  Installera grafikkortet i din maskin. Koppla bort alla bakre kablar och öppna sidoluckan till din dator. Leta reda på en öppen PC kortplats och ta bort skruven som håller luckan. Avlägsna metall luckan och kasta det. Sätt i det nya grafikkortet i facket. Sätt tillbaka skruven för att hålla grafikkortet att chassiramen. Re-kabel och starta datorn.
  3.
  Installera drivrutiner och programvara paket som följde med tillägget grafikkort. Sätt i Konfigurera skivan i CD-eller DVD-enhet och starta Ställ in programmet. Programmet kommer att gå igenom installationen av drivrutiner och programvara. Starta om datorn när den har inrättats är klar.
  4.
  Installera fastprogrammerade videokameror i valda platser. Skruva fast kameran grunderna till stabila ytor om möjligt. De flesta fastprogrammerade kameror härleda makten från kabelanslutning och behöver inte vara ansluten till ett vägguttag. Vissa kameror kan dock verkligen behöva vara ansluten till ett vägguttag dock. Tillgång till eluttag, särskilt i utomhus-eller avlägsna platser kamera, är en övervägande när man köper övervakningskameror. Leta efter kameror som inte kräver direkt makt, om detta kan vara ett problem.
  5.
  Anslut ena änden på videon kabeln till kameran och köra den tillbaka till datorn. Om kameror har en "på" switch, vrid kameror på innan du lämnar kamerans placering. De flesta övervakningskamera buntar kommer med 50-fot, 100-fots eller 200 fot kablar, men du kan också köpa längre kablar om det behövs. Anslut den andra änden av kameran till porten på din video tillägg kort. Upprepa detta för alla andra kameror.
  6.
  Starta din video program för kontrollerande programvara och utvärdera de bilder som kamerorna ska nu vara att skicka till din dator. Du kanske vill justera eller anpassa kameror så de plockar upp en korrekt uppfattning.
  7.
  Inrätta bildinspelning program som får komma med din bunt paket. Detta gör det möjligt att använda datorn som en DVR och spela in bilder direkt till din hårddisk. De flesta övervakning DVR-moduler kan justeras för att spela in kontinuerligt eller endast när rörelse framför kameran resor kameran sensorer.

  med trådlösa kameror


  1.
  Köp en trådlös övervakningskamera som kommer med en mottagare modul. Du kan också köpa flera kameran ställer avstämt för att fungera med en enda mottagare på rätt radiofrekvenser. Om du köper separata kameror, alla med sina egna mottagaren, kan du behöva manuellt ställa in varje kamera så att de inte kommer att uppleva konflikter radiofrekvens. Multi-kamera buntar kräver i regel inga komplicerade manuellt tuning.
  2.
  Installera det trådlösa kameror i lämplig plats, skruva grunderna till ett stabilt underlag om möjligt. Anslut den trådlösa kameran till en strömkälla med den speciella AC-adapter, som kommer med kameran för detta ändamål. En standard trådlös kamera nätadapterkabeln kommer att vara ungefär 3-meter lång. Använd en standard nätsladden förlängningen att förlänga "nå" av nätadaptern blocket till närmaste eluttag.
  3.
  Anslut videoenhet kameran mottagaren till ett eluttag i närheten av datorn . Anslut mottagaren till datorn med hjälp av adaptern som ingår i paketet: den typ av anslutning som används beror på märke och modell av din kamera system. Hur videobilder sedan visas på din dator, eller hur de kan spelas in till din hårddisk, kommer att bestämmas av märke och modell på det trådlösa systemet.
  4.
  Tweak din trådlösa kameror som behövs. Eftersom trådlösa kameror använder en UHF radiofrekvens för att skicka bilder från kameran till mottagarbox de är benägna att några mottagning problem, särskilt när de används runt trådlösa telefoner, trådlösa snabbtelefoner, vissa mobiltelefoner och enheter som använder mycket el. Ställ in din kamera placering så det har en "tydligare skott" till mottagaren rutan om du upplever suddig eller "rullande" bild från en trådlös kamera.

  Tips och varningar


 • Många videoövervakning buntar kommer med instruktioner om hur att överföra videobilder som kommer i din dator via en aktiv Internet-anslutning så att du kan visa dina övervakning synpunkter på distans från webben eller mobiltelefon. Leta efter övervakning buntar som erbjuder den här funktionen.

Previous:nothing Next:Hur man väljer en dator för foton och filmer

Relaterade artiklar


 • Hur man återskapar en diskett med freeware
 • hur att sälja datorn styrelser
 • hur man rengör en Epson 7800 skrivhuvud
 • hur man ändrar startordningen
 • hur man installerar en Dell-skrivare utan en installations-CD
 • hur man identifierar en PowerMac G4
 • Hur byter jag kontroller på en KVM-switch?
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • Hur gör jag en USB-nyckel enheten startbar?
 • hur du ställer in bärbara SATA-hårddiskar med bios