Dator > Hur du donerar en gammal datorn i Ohio

 • Hur du donerar en gammal datorn i Ohio


 • Eftersom ny teknik är utvecklad och anses snabbare, äldre datorer och tillhörande hårdvara blivit föråldrad och lagras ofta i garderober, garage och andra förvaringsutrymmen. Istället för att lagra din gamla dator i Ohio hem eller företag, donera den till en organisation som kan återvinna och ge det till andra som inte har en dator. Ohio är hem för en mängd ideella organisationer som kan erbjuda nya liv till din "äldre, långsammare" dator

  Du behöver:. .
  Tomma CD-skivor eller disketter
  Mjuk trasa eller en trasa.
  Lådor.
  Förpackningstejpen.
  Penna.
  Papper eller kalendern.
  Internet-anslutning.
  Webbläsare.

  prepping den gamla datorn


  1.
  Tur på den gamla datorn. Sätt in en tom CD eller diskett i sin CD-ROM/Writer eller diskettenheten. Bort alla personliga filer, bilder och dokument som du vill ha från den gamla datorn till CD eller diskett. Vid kopiering av filer, högerklickar du på filens namn och välj "Klipp ut" istället för "Kopiera". "Cut" kommando flyttar filen från din gamla dator till CD eller diskett och tar bort filen från den gamla dator.

  Om du använder en Mac trycker du på "Command"-knappen när du klickar med musen för att utföra ett högerklick.
  2.
  utföra en "Diskrensning" av datorn för att ta bort alla fragment av temporära filer och Internet-filer cache. Om den äldre datorn är Windows-baserad, klicka på "Start" och sedan "Den här datorn" och högerklicka på "C: \" drive. Välj "Egenskaper" och klicka på "Diskrensning".

  Mac rent automatiskt ut cacher, men du kan också använda en tredje part program som "CacheOut X" för att utföra en diskrensning (se Resurser för länk).
  3.
  Stäng av datorn. Koppla bort alla anslutna kablar och hårdvara.
  4.
  Leta upp de ursprungliga cd-skivor eller disketter, "äkthetsbevis" klistermärke (vanligtvis på datorn), användarmanualer och annan dokumentation som rör datorn. Välgörenhetsorganisationen behöver dessa dokument för överföring av operativsystemets tillstånd.
  5.
  Torka av datorn och tillhörande hårdvara rengör med en mjuk trasa eller trasa. Packa gamla dator /hårdvara i lådor. Tejpa stängs lådorna med packning tejp.

  Kontakta välgörenhetsorganisationer


  1.
  Öppna din nya dators webbläsare och gå till "datorer med orsaker" "datorer med Orsaker "att fylla i ett formulär för att schemalägga hämtning av din gamla dator. (Se Resurser. )
  2.
  Om du är i Cincinnati området, klicka på "Cincinnati Computer Cooperative" länk för att kontakta tjänsten och boka en pickup.

  Om du är i Columbus-området, klicka på "Ohio Drop Off"-länken.
  3.
  Skriv datum välgörenhetsorganisationens kommer ut för att plocka upp din gamla dator på en bit papper eller kalender, och planerar att göra den tillgänglig då.

  tips och varningar


  Placera
 • de förpackade datorn och dess närstående hårdvara på en tillgänglig plats i ditt hem eller företag en dag före det planerade plocka upp datum.

Previous:nothing Next:Nackdelen med en multi-core processor

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag titta på filmer från en mt trådlösa bärbara dator till min TV?
 • hur man ökar datorns prestanda
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • hur man använder ett ATX-nätaggregat med ATX moderkort
 • macbook 250 vs 320
 • hur man installerar en HP Deskjet F300
 • Felsökning av en laserjet 2500n
 • hur man skriver och radera ett chip flashminne
 • information om kryptering en skiva med en stark magnet
 • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare