Dator > hur reparera en LCD-drivrutin

 • hur reparera en LCD-drivrutin


 • LCD-skärmar ger skarpa, högupplösta displayen förmåga att moderna datorer. Men dessa skärmar är inte alltid "plug-and-play"-kompatibel. Speciella drivrutiner måste installeras på din Windows-dator för att LCD-skärmen att fungera med vissa program, videofiler och bilder. Om avgörande drivkraft filer oavsiktligt raderas, flyttas eller skadade från tredje-parts programvara, måste du reparera din förare för att kunna använda alla dina LCD-skärmens egenskaper
  1.
  Slå på datorn. Om drivrutinen är så illa skadad att du inte kan se någonting på skärmen när datorn är på, då behöver du för att ansluta en äldre CRT-skärm till din dator eller använda en annan LCD-monitor med fungerande drivrutiner. Tyvärr datorns drivrutiner mjukvarubaserade, vilket innebär att de bara kan repareras på skärmen. Det finns inget sätt att öppna upp datorn och faktiskt se förarna, de är helt virtuell och kan endast manipuleras med datorns operativsystem.
  2.
  Klicka på "Start-menyn. "
  3.
  Klicka på "Kontrollpanelen". Kontrollpanelen i Windows öppnas i ett nytt fönster.
  4.
  Klicka på "System" eller "System och underhåll. " Ett antal nya alternativ visas på skärmen.
  5.
  Klicka på "Enhetshanteraren". En separat fönster kommer att öppnas. Enligt Microsoft kan du bli tillfrågad om ett administratörslösenord vid denna punkt. Om du inte medvetet skapa en egen administrativ inloggning kommer ditt administrativa lösenord vara samma som det lösenord du använder för att logga in på datorn.
  6.
  Bläddra i listan över enheter som är installerade på datorn. När du ser en rubrik som heter "Monitor", klicka på rubriken. Vissa LCD-skärmar har mer än en förare. Om mer än en förare finns med i listan måste du titta på egenskaperna för varje förare tills du hittar den felaktiga drivrutinen.
  7.
  Högerklicka på varje objekt under bildskärmen rubrik och klicka på "Egenskaper". När fönstret Egenskaper dyker upp, kommer det att finnas text i mitten av fönstret som läser antingen "Den här enheten fungerar korrekt" eller "Den här enheten fungerar inte korrekt. "Den enhet som inte fungerar korrekt, logiskt, de trasiga föraren.
  8.
  Klicka på fliken" Drivrutin "nästan högst upp i fönstret Egenskaper.

  9.
  Klicka på "Uppdatera /Reparera drivrutin. " Detta kommer att automatiskt reparera den felaktiga LCD föraren, samt tillämpa den nyaste drivrutinen uppdateringar för att säkerställa kompatibilitet med de senaste video-mjukvara.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man installerar Logitech Cordless skrivbord

Relaterade artiklar


 • hur du får snabbare Internet-tjänst för min laptop
 • hur man installerar en HP Deskjet F340 allt-i-ett-skrivare utan en CD
 • hur man bygger datorer från bärgningen delar hemma
 • hur man återställer den sovande på en Compaq Computer
 • hur du lagrar på ett flash-minneskort
 • hur man bygger riggar dataspel
 • hur man bygger en egen cool pc
 • hur man fyller Epson Stylus CX5000 bläckpatroner
 • hur man överklockar ett DFI moderkort & processor
 • hur man byter ett moderkort i en Dell 2350